Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel (e)-kookboek

Het Lekker en Simpel kookboek met de 25 lekkerste en simpelste recepten is er nu eindelijk! Wij zijn apetrots op ons eerste zelfgemaakte kookboek! Het boek is er niet alleen als een gedrukte versie maar ook voor de iPhone en iPad. Kijk snel verder voor een voorproefje van het kookboek. Er zullen zeker nog meer kookboeken van Lekker en Simpel volgen!

Ons eerste kookboek bevat de 25 lekkerste en simpelste recepten van Lekker en Simpel. Recepten zoals de Kapsalon, de gehakttaart, de tortellini soep en de no bake malteser cake ontbreken natuurlijk niet in dit mooie kookboek!

De gedrukte versie van de 25 lekkerste en simpelste recepten van Lekker en Simpel kun je hier vinden. Helaas is de prijs van de gedrukte versie aan de hoge kant omdat deze speciaal op bestelling moet worden gedrukt.

Ook is er een e-book versie beschikbaar in de Apple iBook winkel. De prijs van het e-book hebben we wel lekker laag gehouden, namelijk € 1,99! Het e-book van de 25 lekkerste en simpelste recepten van Lekker en Simpel voor de iPad/iPhone kun je hier downloaden.

Een klein voorproefje van het Lekker en Simpel kookboek:

Houd Lekker en Simpel in de gaten, want binnenkort wordt er een Lekker en Simpel pakket weggegeven met onder andere dit (gedrukte) kookboek!!

[poll id=”5″]

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *