Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel goodiebag + win!

 photo IMG_0861_zps7cbaff03.jpg

Vrijdag 24 oktober vond de boekpresentatie van ons Lekker en Simpel kookboek plaats. Iedereen die bij onze boekpresentatie aanwezig was, ging naar huis met een leuke goodiebag. We hebben nog één goodiebag over die jij kunt winnen! Wil je weten hoe je kans kunt maken op de goodiebag en wat er eigenlijk in die goodiebag zit (oa ons kookboek!), lees dan gauw verder!

 photo BFE5F1F9-A7E0-464F-B307-534D311A217E_zpsc965a432.jpg

Honig roerbak risotto

Zoals jullie wel weten zijn wij dol op risotto. Het enige nadeel van risotto is dat je er wel wat tijd voor moet uittrekken. Met deze zak roerbak risotto van Honig staat je risotto binnen een mum van tijd op tafel! Het enige wat je hoeft te doen is wat groenten aan te bakken, vervolgens voeg je de rijst toe, even doorroeren, bouillon erbij en zodra de bouillon is opgenomen kun je nog wat (parmezaanse) kaas toevoegen en klaar is je risotto! Je kunt de roerbak risotto van Honing gewoon in de supermarkt vinden.

Maggi Mals en Kruidig

Maggi heeft een nieuw product, namelijk Maggi Mals en Kruidig. Door het gebruik van een speciaal ontwikkeld papyrus blijft je stukje kipfilet mals en sappig. Daarnaast hoef je de kipfilet niet meer zelf op smaak te brengen met kruiden en hoef je geen olie of boter in de pan te doen. Je legt je kipfilet tussen het papier en drukt de kipfilet een beetje plat. Ondertussen zet je het vuur aan zodat je pan alvast warm kan worden. Leg de kipfilet in het papier in de pan op een zacht vuurtje. Laat de kipfilet zo 10 minuten bakken, na 10 minuten draai je de kipfilet (met papiertje en al) om en bak je hem weer 10 minuten. Wat je overhoudt is een lekker sappig kipfiletje! De nieuwe Maggi Mals en Kruidig is te koop in de supermarkt.

Tony Chocolonely

Naast risotto zijn wij ook gek op de chocolade van Tony Chocolonely. Deze mocht dus ook absoluut niet ontbreken in onze goodiebag! Tony Chocolonely is op weg naar 100% slaafvrij chocolade, een initiatief dat wij graag willen steunen. De lekkere chocolade van Tony Chocolonely kun je vinden in de supermarkt.

Rosti Mepal schorten

Bijna iedereen kent Rosti Mepal wel van de vrolijke drinkbekers, lunchboxen, keukenartikelen of bewaardozen. Maar wist je ook dat je andere producten verkopen zoals keukenschorten? In elke goodiebag zat een super leuk zwart-wit schort. Super handig als je nog wel een knoeit in de keuken. Meer producten van Rosti Mepal vind je in hun shop.

Hoeksche chips

De chips van Hoeksche Chips zijn misschien niet bij iedereen bekend maar voor ons zijn dit absoluut de lekkerste chips die er bestaan. Je kunt deze chips onder andere vinden bij de La Place en de Intratuin. Meer info en de verkooppunten kun je hier vinden.

Evian 

Er mocht natuurlijk niet iets te drinken ontbreken in onze goodiebag en van alle chips en chocolade krijg je dorst, dus kozen we voor een flesje Evian.

Specerijenmelange van Jonnie Boer – Ras El Hanout

Ras el Hanout betekent letterlijk “het beste van de winkel”. Het is een populaire Marokkaanse specerijenmelange die in heel Noord-Afrika wordt gebruikt en warm en intens van smaak is. Breng dus bijvoorbeeld je tajinegerechten, couscous of vleesgerechten op smaak met deze kruidenmix. Naast de ras el hanout kruidenmix heeft Jonnie Boer ook andere lekkere kruidenmixen uitgebracht. Je kunt ze allemaal gewoon vinden in de supermarkt.

Flair

Samen met de Flair hebben we onze boekpresentatie georganiseerd. Ons eerste kookboek werd ook uitgereikt aan Femmigje, hoofdredactrice van de Flair. Een exemplaar van de Flair mocht dan ook niet ontbreken in de goodiebag! Wist je trouwens dat ik, Sofie, elke week kookfilmpjes maak voor de website van Flair?

Lekker en Simpel Kookboek

Natuurlijk zit er in de goodiebag ook een exemplaar van ons kookboek!

Hoe maak je kans?

Deel een foto van het Lekker en Simpel Kookboek met de #LSkookboek op Facebook, Instagram of Twitter. Meedoen kan tot en met 8 november 2014. Heb jij het kookboek nog niet in huis (en kun je dus niet je eigen foto delen) dan kun je een foto van het kookboek van onze website gebruiken. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht in zijn mailbox.

 photo 39CE5B5E-9182-40C0-8671-115D2506228D_zpsd5ce8282.jpg

 photo IMG_0838_zps3f2acc95.jpg

Onze kookboeken

6 reacties op “Best bekeken recepten van week 41 – 2018”
  • Simone

    Oei, dat zou heel leuk en lekker zijn om zo’n paaspakket te winnen!
    Heel erg leuk voor het paasontbijt met de kleinkinderen, want met pasen mogen ze natuurlijk lekker snoepen en genieten.

  • Sjoukje

    Ik doe op de site van ‘lekker en simpel’,
    graag mee met dit leuke spel.
    Waarbij ik kans maak op een mooi sinterklaaspakket,
    in samenwerking met ‘Tezet’.
    Wij vieren sinterklaas met ons gezin,
    en zetten dit al vroegtijdig in.
    Met in de vensterbanken huisjes en sinterklaasfiguren,
    de sinterklaastijd kan ons niet lang genoeg duren.
    Ook voor de kinderen is dit feest nog altijd favoriet,
    wij hopen dat ons gezin binnenkort van dit lekkers geniet.

  • elisabeth maria martina

    wat een feestelijk gebaar
    verras mijn kleinkinderen maar
    met dit heerlijke exemplaar
    ze gaan vast helemaal uit hun plaat
    als al dit lekkers met pasen
    bij oma op tafel staat

  • Dit is helemaal simpel ( en lekker!) als je zo een pakket in je schoot geworpen krijgt. Heel graag, wij gaan brunchen met Pasen met de familie dus deze mooi box zou zeer goed van pas komen.

  • Dit is de beste site OOIT ik heb alle kookboeken al! Dikke 10!

  • Sinterklaas en Piet!!

    Ik ben er gewoon een hele grote fan van!Reeds vanaf mijn prille kinderjaren en zelfs nu op mijn 64 wordt ik er zo blij van alsof ik terug 6 jaar ben.Elk jaar is het hier een echt familiefeest met de kinderen en kleinkinderen.We zetten mijters en pietenpetten op en dan komt het moment supreme!!Ieder jaar komt de Sint met zijn Pieten lijfelijk op bezoek ,tot groot jolijt van iedereen.
    Het is altijd zo feeeriek dat ik soms zelf en de kleinkinderen het nog altijd Echt geloven.
    Het is voor mij in mijn mooi versierde woonkamer het mooiste feest van het jaar.

    Daarom wil ik o zo graag nog eens een pakketje winnen van de Sint en zijn Pieten,en het natuurlijk delen met mijn gezin!

    Dank u!Met vele groetjes van een echte Sint vriend.Familie Van Driessche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *