Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

10x kerstrecepten deel I

10x kerstrecepten deel I
Op zoek naar lekkere en simpele kerstrecepten? Dan hebben wij goed nieuws want vandaag hebben we een overzicht met 10 kerstrecepten voor jullie. Zit er voor jou weinig of niets bij in dit overzicht? Wees gerust, er komen nog veel meer recepten aan! Op zoek naar meer lekkere en simpele kerstrecepten? Klik dan hier voor onze kerstrecepten.

Aardappelgratin
Een lekkere aardappelgratin die zeer eenvoudig te bereiden is. De aardappels hoeven niet eerst voorgekookt te worden, maar kunnen gewoon in dunne plakjes gelijk de ovenschaal in. 
 aardappelgratin
Kipcocktail
Dit lekkere kerstgerecht kun je prima als bijgerecht of als voorgerecht serveren. Maak de kipcocktails bijvoorbeeld al in de ochtend en bewaar ze in de koelkast totdat het kerstdiner gaat beginnen.
kipcocktail
Kerststol
Wat mag er absoluut ontbreken bij het kerstontbijt? Een kerststol! Je moet er wel wat tijd voor uittrekken, maar dan heb je ook wat.
kerststol
Tips voor gourmetten
Misschien staat tijdens de feestdagen de gourmetset wel bij jullie op tafel. We hebben een aantal handige en lekkere tips op een rijtje gezet voor het gourmetten. 
gourmetten
Gevulde champignons met roomkaas
Kerst komt steeds dichterbij en we hebben dan ook weer een lekker kerstgerechtje voor jullie: gevulde champignons met roomkaas. Een super lekker maar ook heel simpel te bereiden gerecht!
gevulde champignons
Lekker bijgerecht: rucolasalade met rosbiefrolletjes
Een ontzettend lekker recept voor een rucolasalade met gevulde rosbief rolletjes. Voor de vulling gebruikten we roomkaas, rode ui, zongedroogde tomaat en wat bieslook. 
 rosbiefrolletjes
Zelfgemaakte kerstkransjes
Kerstkransjes mogen niet ontbreken tijdens de kerstperiode! Je kan ze natuurlijk gewoon kopen in de supermarkt maar zelf maken is bijna net zo makkelijk, leuk en veel lekkerder!
kerstkransjes
Marmer tulband cake
Met kerst is het toch altijd leuk om een beetje uit te pakken. Dit hoeft niet meteen moeilijk en ingewikkeld te zijn maar bijvoorbeeld een cake gemaakt in een tulbandvorm ziet er toch net wat leuker uit dan een gewone cake. 
marmer tulband
Sneeuwmannetjes van ei
Deze sneeuwmannetjes zien er niet alleen super leuk uit maar zijn ook nog eens lekker! Maak ze bijvoorbeeld samen met de kids en versier je tafel met deze sneeuwmannetjes voor kerst!
 photo Dit-keer-geen-paas-ei-maar-een-kerst-ei1380206395-van-angellove1968_zps23a5806e.jpeg
Haricots verts met ontbijtspek
Deze haricots verts met ontbijtspek zijn een heel eenvoudig en snel gemaakt. Het ziet er niet alleen prachtig uit maar het smaakt ook nog eens heerlijk!
haricots verts met spek
Op zoek naar meer lekkere en simpele kerstrecepten? Klik dan hier voor onze kerstrecepten.

Onze kookboeken