Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Zelf aan de slag met het e-book van AH Biologisch!

e-book van AH Biologisch

Vorige week kon je al meer lezen over biologisch eten op onze website. Albert Heijn daagde ons uit om een salade en een borrelhapje te maken met biologische producten. We zijn aan de slag gegaan en hebben in de AH bio pop-up store twee lekkere recepten gemaakt. Deze recepten kun je terugvinden in het e-book van AH Biologisch.

Biologische salade met kikkererwten & wraprolletjes
Zoals wij al eerder hebben gezegd, koken wij graag met biologische groenten en vlees. Daarom hebben wij een lekkere salade met onder andere geroosterde kikkererwten, avocado en komkommer gemaakt en wraprolletjes met kipfilet, crème fraiche en rucola. We hebben niet alleen gekozen om biologische groenten (onder andere rucola, komkommer en ui) en vlees te gebruiken in de recepten maar ook biologische kruiden, olijfolie, kikkererwten en crème fraiche. Voor bijna elk product is er tegenwoordig wel een biologisch alternatief. En door het AH huismerk hoeft dit niet veel duurder te zijn.

e-book van AH Biologisch

Je vindt onze recepten in het e-book van AH Biologisch
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze recepten (de salade met kikkererwten en de wraprolletjes)? Download dan het e-book van AH Biologisch (gratis) met heel veel lekkere recepten en tips. Onze recepten én favoriete recepten van andere bloggers, kun je terugvinden in het e-book van AH biologisch. Denk aan een recept voor paella, vega burgers, sinaasappel-amandel cakejes, noedels met broccoli en citroen, pasta met pesto en avocado en ontbijtmuffins met zalm en spinazie.

Daag jezelf uit en maak eens een lekker recept met biologische producten van de Albert Heijn en laat ons weten wat je favoriete lekker bio product is met de hashtag #lekkerbio en #ah. Ook als je één van onze biologische recepten hebt gemaakt, zouden we het super leuk vinden als je dat aan ons laat weten.

Wil je meer lezen over biologisch? Lees dan dit artikel waarin we uitleggen wat biologisch is en hoe je met een paar simpele tips een biologisch(er) leven kunt leiden. 

e-book van AH Biologisch

Bedankt Sascha Luna voor de eerste twee foto’s in dit artikel.

– Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Albert Heijn –

Onze kookboeken