Ingezonden door Dewi – nutella bladerdeeg snacks

 photo image8_zps74233db5.jpeg

Zin in een lekkere en snelle snack? Dewi heeft ons haar recept voor overheerlijke nutella bladerdeeg snacks gestuurd. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig en de nutella bladerdeeg snacks zijn ook nog eens binnen een mum van tijd klaar! Heb jij ook een lekker en simpel gerecht? Stuur je recept (met foto) dan naar info@lekkerensimpel.com of stuur je recept hier in.

Benodigdheden:

  • Bladerdeeg
  • Nutella
  • Marshmallows
  • Bananen
  • Suiker

Bereidingswijze:

Verwarm je oven voor op 200 graden en laat het bladerdeeg ontdooien.

#1: Smeer wat nutella op het bladerdeeg, doe er daarna wat marshmallows overheen en vouw het dicht.

 photo image0_zpsa2491496.jpeg

 photo image1_zps5144accd.jpeg

#2: Smeer wat nutella in het midden van boven naar beneden op het bladerdeeg en leg een door midden gesneden banaan er op. Snijdt dan aan beide kanten 6 reepjes en vouw daarna om en om de bladerdeeg reepjes over de banaan.

 photo image2_zps4c28cb7b.jpeg

 photo image3_zps76e5539c.jpeg

 photo image4_zpsff402485.jpeg

#3: Snijdt vanuit elke hoek naar het midden zodat je 4 kleine driehoekjes krijgt, vouw dan vanuit elke driehoek een punt naar het midden. Deze bak je eerst af, als het nog warm is smeer je er wat nutella op en bestrooi je het met wat marshmallows.

 photo image5_zpsabffbaa2.jpeg

 photo image6_zpsb1bffbdc.jpeg

Leg alles op een bakplaat, bestrijk het met water of een ei en doe er een heel klein beetje suiker overheen. Ong. 10 -15 min. in de oven en klaar! Je kan hier eindeloos mee variëren. Je kan bij #3 bijv. nutella met aardbeien gebruiken en aftoppen met poedersuiker. Supersnel en oh zo super lekker!

 photo image7_zps4dbaece5.jpeg

Sofie en Jorrit – 24 & 26 jaar – houden van lekkere en simpele gerechten en zijn hier dagelijks mee bezig – Eigenaar van de website Lekker en Simpel en het gelijknamige kookboek

Jouw recept op Lekker&Simpel?

Heb jij een lekker en simpel recept dat je met iedereen wilt delen? Stuur je recept dan in en wie weet verschijnt binnenkort jouw recept op Lekker en Simpel! Stuur je recept hier in

Reacties

Laat een reactie achter