Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel bestaat 1 jaar!!

 

Vandaag bestaan we precies één jaar! Het was voor ons een ontzettend leuk jaar, waarin wij heel veel verschillende recepten hebben uitgeprobeerd en ontdekt. Reden om eens terug te blikken op het eerste jaar Lekker en Simpel: 

Lekker en Simpel begon als een leuke hobby om onze recepten te kunnen delen met anderen. Maar al na 3 dagen zijn we van lekkerensimpel.wordpress.com overgestapt naar www.lekkerensimpel.com. Vanaf het begin waren we dan ook vastbesloten om dagelijks een recept online te zetten en dat is ons ook gelukt! Zelfs op vakantie in Griekenland waren we nog bezig met het bedenken van recepten, koken, recepten uittypen, foto’s maken en uploaden en ga zo maar door. Lekker en Simpel is dan ook voor ons uitgegroeid tot meer dan een hobby.

Wist je dat wij:

  • gemiddeld 3 tot 4 uur per dag bezig zijn met Lekker en Simpel? Dit houdt in dat we het afgelopen jaar meer dan 1200 uur bezig zijn geweest voor Lekker en Simpel?
  • al onze recepten bij elkaar ruim 2,3 miljoen keer zijn bekeken in ons eerste jaar?
  • dit jaar 535 berichten hebben geplaatst op Lekker en Simpel, waarvan ongeveer 400 recepten?
  • op dit moment ongeveer 160.000-200.000 bezoekers per maand hebben, en dan onze recepten 400.000-500.000 keer bekeken worden per maand?
  • dit jaar bijna elke dag een ander gerecht gegeten hebben?
  • ons favoriete recept van 2012 pasta Boursin is, één van onze allereerste recepten.
  • vanaf de allereerste dag wij elke dag 1 of meerdere recepten op Lekker en Simpel hebben geplaatst?
  • soms wel 3 of 4 recepten op één dag maken?

We hopen ook het komende jaar weer iedereen te kunnen boeien en verwennen met lekkere en simpele recepten. Hierbij willen we ook iedereen bedanken voor de leuke berichten, reacties, mailtjes en bezoeken aan onze site! We hopen iedereen nog vaak terug te zien.

En om het feest compleet te maken organiseren we binnenkort weer een leuke winactie!! Houd de site dus goed in de gaten!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *