Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5 dingen je nog niet over ons wist

 photo IMG_2929_zps04d9cfa9.jpg

Jaaa vandaag hebben we weer een persoonlijk artikeltje voor jullie. Ben je benieuwd naar vijf dingen die je nog niet over ons wist? Lees dan gauw verder!

Auto’s

Naast onze grote liefde voor eten, onze website en koken, zijn wij ook gek van auto’s en dan vooral Jorrit. Inmiddels hebben wij een rode Mini Cooper S waar we super blij mee zijn!

 photo IMG_6102_zps28215863.jpg

 photo IMG_6392_zps362d93b6.jpg

Achternaam

Jorrit heeft een hele mooie lange achternaam, wat soms ook weleens vervelend is die overal opvalt. Waar Jorrit ook komt, er wordt altijd wel een opmerking over zijn achternaam gemaakt. Jorrit zijn achternaam is: van Daalen Buissant des Amorie

 photo IMG_3897_zpse366a4ed.jpg

Grieks

Wist je dat ik, Sofie, half Grieks ben? Mijn vader is Grieks en mijn moeder is Nederlands. Daarom gaan we bijna elk jaar naar Griekenland op vakantie om te genieten van het weer en het eten.

Beer

Ongeveer 2,5 jaar geleden is de teckel van Jorrit zijn ouders overleden. Jorrit is altijd al gek geweest op honden en wilde eigenlijk meteen een nieuwe hond. Uiteindelijk ben ik na een aantal maanden overstag gegaan en nu ben ik super blij met Beer. Wist je dat Beer een kruising is tussen een shih tzu, een maltezer en een keeshond?

 photo IMG_5051_zps3e342f07.jpg

 photo IMG_5067_zpsefaacae3.jpg

Lekker en Simpel

Jorrit heeft naast Lekker en Simpel een fulltime baan. Hij helpt dus vooral in het weekend met Lekker en Simpel. Ik, Sofie, werk fulltime voor Lekker en Simpel en ik houd mij dus de hele week bezig met het bedenken, schrijven en maken van nieuwe recepten. Daarnaast maak ik twee filmpjes per week voor Flair at Home en één filmpje voor ons eigen Youtube kanaal.

Onze kookboeken