Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x leuke plekken om te eten

 photo PicMonkeyCollage_zps6ca9e026.jpg

Naast dat wij heel graag koken, vinden wij het ook erg leuk om ergens te eten. Wij zijn zelf regelmatig in Amsterdam en omstreken te vinden, waar we al bij een heleboel tentjes hebben gezeten. We hebben vandaag daarom vijf leuke plekken om te eten voor jullie op een rijtje gezet. Waar ga jij graag lunchen of uiteten?

Ingeburgerd, Zwolle
Zin om even echt lekker te gaan eten? Ga dan eens langs bij Ingeburgerd bij Zwolle om, de naam zegt het al, een lekkere burger te eten.

 photo 9A2970B5-B9D5-4DFE-82BC-9874EEF4A6A4_zpsjqvtocog.jpg

De laatste kruimel, Amsterdam
Naast zoete- en hartige taarten kun je bij de Laatste Kruimel ook allerlei sapjes, smoothies en broodjes eten zoals broodjes met tonijn of met humus en gegrilde groenten.

 photo A535C9D9-BB44-4293-BF32-9FF6EE62BB93_zpsafkctbkl.jpg

Frites uit Zuyd
Bij Frites uit Zuyd maken ze verse frites en snacks uit eigen keuken. Je kunt de friet en snacks afhalen en thuis opsmikkelen, maar je kunt de snacks ook binnen op een bankje of buiten aan tafel opeten.

 photo 3EABFE0B-7EFC-44E1-9CC3-9F788BC8CB66_zpspzbvs5j4.jpg

Yoghurt Barn in Amsterdam of Utrecht
Voor wie de Yoghurt Barn nog niet kent: bij de Yoghurt Barn kun je super lekkere yoghurt eten maar ook frozen yoghurt, lekkere sapjes/thee drinken of je kiest voor één van de zoete gebakjes zoals millionaire shortbread.

yoghurt barn

Broodje Bert, Amsterdam
Heb je stevige lunchtrek? Op de hoek van de Raamsteeg en de Singel zit misschien wel Amsterdams bekendste Broodjeszaak – Broodje Bert:  een kleine zaak waar het gewoon draait om goede broodjes.

 photo IMG_9918_zps3e449d2e.jpg

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *