Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

8x oud en nieuw recepten

 photo PicMonkeyCollage_zpsb9007eab.jpg

De Kerstdagen zijn nog maar net achter de rug en Oud&Nieuw komt nu ook steeds dichterbij. We hebben voor jullie oud en nieuw recepten op een rijtje gezet! De komende dagen kunnen jullie nog een paar lekkere hapjes voor de jaarwisseling verwachten op Lekker en Simpel.

Oliebollen
Wat mag er absoluut niet ontbreken tijdens Oud&Nieuw? Oliebollen natuurlijk! Kijk gauw verder voor ons oliebollenrecept.

 photo AardeOliebol_zps7c9857e8.jpg

Appelbeignets
Als je dan toch aan het ‘bakken’ bent, maak dan meteen ook deze appelbeignets, zo lekker!

 photo 2611_zps123a0d69.jpg

Snelle kaneelrolletjes
Voor deze snelle kaneelrolletjes heb je maar 4 ingrediënten nodig! Als deze kaneelrolletjes in de oven staan, gaat je hele huis ruiken naar kaneel, mmm! 

Snelle kaneelrolletjes

Mexicaanse nachos
Nachos is een gerecht uit de Mexicaanse keuken. Dit recept is heel simpel te bereiden en binnen een mum van tijd klaar. Wij hebben de nachos “belegd” met crème fraiche, tomaat en een snufje peper. Maar je kunt natuurlijk ook een gesnipperd uitje, chilipeper of zelfs gehakt toevoegen aan dit recept!

 photo IMG_7365_zps0fd62b7c.jpg

Zelfgemaakte kaasstengels
Deze kaasstengels heb je binnen een mum van tijd gemaakt en je hebt ook nog eens maar een paar ingrediënten nodig!

 photo IMG_0411_zpsc49b61fd.jpg

Snackbrood
Benieuwd hoe je dit snackbrood maakt? Het is ontzettend lekker (je kunt het snackbrood vullen met de ingrediënten die jij lekker vindt) en ook nog eens heel erg simpel.

 photo IMG_0759_zpsd4e7270e.jpg

Kruidendip met zongedroogde tomaatjes en basilicum
Deze kruidendip met zongedroogde tomaatjes is bijvoorbeeld lekker op een stokbroodje of als dip bij kaasvlinder of chips.

 photo IMG_2845_zps767d7ec8.jpg

Pizzahapjes
Zien deze pizzahapjes er niet ontzettend lekker uit? Met behulp van onder andere een wrap en een muffinvorm maak je binnen korte tijd deze lekkere hapjes.

Onze kookboeken