Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

8x snack recepten

  • Snacks

 snack recepten

Hallo allemaal. We hebben acht lekkere en simpele snack recepten voor jullie op een rijtje gezet. Heb je dit weekend wat tijd over en zin in wat lekkers? Kijk dan vooral even bij deze recepten!

Kaneelstengels
Binnen circa 10 minuten heb je de kaneelstengels gemaakt en dan hoeven ze alleen nog maar 12 minuutjes in de oven. 

 photo IMG_0434_zpsaef5f96d.jpg

Kroketbroodjes
Dit recept voor kroketbroodjes is een super makkelijk recept dat binnen 10 minuten klaar is en dan alleen nog maar 30 minuten in de oven hoeft.

 photo IMG_0323_zpsbdf1e0b0.jpg

Salami hapjes
Krijg je onverwacht bezoek of heb je gewoon zin in een hartige snack? Dan zijn deze salami hapjes misschien wel een tip voor jou, ze zijn namelijk super simpel te bereiden en ook nog eens snel klaar.

 photo IMG_3157_zps788ca304.jpg

Gezonde muffins met banaan en walnoot
Na het succes (op Lekker en Simpel en hier thuis) van gezonde muffins met banaan en blauwe bessen hebben we een nieuwe variant bedacht. Deze gezonde muffins bevatten wat meer banaan, walnoten en kaneel. Wil je een iets zoetere muffin, voeg dan wat honing toe.

 photo IMG_7031_zps684a2cc5.jpg

Snackbrood
Dit recept is zo simpel maar ontzettend lekker. Vul het brood met de ingredienten die jij lekker vindt, even de oven in en smullen!

 photo IMG_0759_zpsd4e7270e.jpg

Amandelbroodjes
Deze amandelbroodjes zijn een heerlijk hapje voor bij de koffie of thee. Simpel te maken maar ó zo lekker!

Zelfgemaakte kruidendip
Zin in een lekkere kruidendip? Dan is dit recept echt een aanrader! Ook lekker op (stok)broodje of serveer de kruidendip met rauwe groenten zoals wortel en paprika.

 photo IMG_2308_zps21a2575d.jpg

Zelfgemaakte kaasbroodjes
Een hele simpele en lekkere snack: kaasbroodjes. Wij hebben het recept echt heel simpel gehouden maar voeg vooral naar hartelust lekkere kruiden toe zoals bieslook, peterselie, chilipoeder, snufje peper of paprikapoeder of bijvoorbeeld een plakje ham.

 photo IMG_3544_zps571fced8.jpg

Onze kookboeken