Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x zoete recepten zonder oven

 zoete recepten zonder oven

Hallo allemaal! We weten dat jullie dol zijn op zoete recepten die binnen een mum van tijd klaar zijn. Daarom hebben we vandaag een heel lekker overzicht voor jullie met 5 zoete recepten zonder oven. Kijk en geniet mee!

No Bake Maltese Cake
Dit recept mocht natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht voor recepten zonder oven. De No Bake Malteser Cake is één van de best bekeken recepten op Lekker en Simpel en niet zonder reden, want het is een super lekker en simpel recept!

 photo DSC_4985-1024x738_zps1dcfbf4b.jpg

Chocolade-oreo taart
Voor deze heerlijke chocolade-oreo taart heb je weinig tijd en geen oven nodig. Deel de taart met een hoop mensen, want hij is erg machtig!

 photo IMG_1851_zps01abdb3a.jpg

Cheesecake met witte chocolade
Het recept voor deze cheesecake is niet moeilijk te bereiden maar je moet wel een beetje geduld hebben, aangezien de taart minimaal 6 uur in de koelkast moet afkoelen en opstijven. Maar na 6 uur heb je dan ook wel een heerlijk resultaat!

 photo IMG_0336_zpsda8943b9.jpg

Appel chimichangas
Deze heerlijke appel chimichangas kunnen als lunch, nagerecht of als tussendoortje. Chimichangas zijn gefrituurde burrito’s. Deze die wij hebben gemaakt zijn dan geen hartige burrito maar een zoete burrito met een vulling van appel, suiker en kaneel, mmm!

No bake chocolade blokjes
Zin in een lekker zoet baksel maar geen zin om uren in de keuken te moeten staan? Misschien is dit dan een leuke tip voor jou: no bake chocoladeblokjes met oreo. Binnen 20 minuten heb je het recept bereidt en hoeft het alleen nog maar 2 uur in de koelkast!

 photo IMG_3736_zps4705804f.jpg

Onze kookboeken