Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x onze favoriete cheesecake recepten

cheesecake recepten

Afgelopen weekend zijn we weer aan de slag gegaan met een cheesecake met onder andere banaan en chocola. Jullie moeten nog eventjes geduld hebben voordat dit recept online staat, maar ondertussen kunnen we jullie wel verblijden met 5 andere cheesecake recepten. Trouwens misschien leuk om te weten: Jorrit houdt eigenlijk niet van taart en gebak enzo en dat eet hij dan ook bijna nooit maar cheesecake is hij echt dol op!

Cheesecake met karamel en bastogne

Deze cheesecake smaakt echt heerlijk! Het klinkt misschien ingewikkeld: een cheesecake met karamel en bastogne, maar dat is het niet! Wel is het aan te raden om de ‘karamel’ een dagje van te voren te maken, dan heb je dat in ieder geval al achter de rug. Ik ben absoluut geen bakwonder en ik kan deze hele lekkere taart ook maken!

Cheesecake met karamel

Cheesecake met witte chocolade

Voor deze heerlijke cheesecake heb je geen oven nodig, alleen een koelkast. Binnen een mum van tijd heb je dit recept gemaakt en hoeft het alleen nog maar op te stijven in de koelkast.

 photo IMG_0336_zpsda8943b9.jpg

Speculaas cheesecake

Dit recept is al wat ouder en de foto wat minder mooi, maar dat maakt het recept niet minder lekker. Dit is echt één van ons favoriete cheesecake recept, heerlijk door de koek-en speculaaskruiden. Binnen 15 minuten heb je de taart gemaakt en hoeft hij alleen nog maar 40 minuten in de oven. Het is wel aan te raden om de taart ruim van te voren te maken, omdat deze het lekkerste is als hij koud geserveerd wordt.

Chocolade cheesecake

Deze chocolade cheesecake is echt heerlijk en ook nog eens simpel te bereiden. Voor een extra chocoladesmaak kun je in plaats van 200 gram melkchocolade, 100 gram pure chocolade en 100 gram melkchocolade gebruiken.

 photo IMG_6462_zps0aa41c3b.jpg

Kruidnoten cheesecake

Ook als er geen kruidnoten te koop zijn, is deze cheesecake heel erg lekker met speculaas in plaats van kruidnoten. Het is een simpel recept maar ZO lekker!

Pepernoten cheesecake

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken