Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x recepten met ei

recepten met ei

Het duurt niet lang meer of het is alweer Pasen. Op 5 en 6 april is het zover, dus vanaf vandaag kunnen jullie een aantal lekkere paasrecepten verwachten. Vandaag laten we jullie vijf lekkere en simpele recepten met ei zien. Hoe eet jij je ei het liefst met Pasen?

Gevulde paashaas eieren

Hoe leuk zien deze paashaas eieren er uit? Met een paar simpele ingrediënten heb je binnen de kortste keren deze paashaasjes zelfgemaakt.

 photo bunny_deviled_eggs_Lg_zps71279af6.jpg

Oeuf cocotte

Een gekookt eitje is natuurlijk lekker maar probeer eens dit Franse recept met ei: oeuf cocotte. Je hebt maar een paar ingredienten nodig voor een heel lekker recept.

Ei-muffins

Deze ei-muffins zien er niet alleen leuk uit maar ze zijn ook nog eens lekker en gezond. Voeg aan de ei-muffins ingrediënten toe die jij lekker vindt, denk aan: paprika, ui, tijm, Italiaanse kruiden enzovoort.

 photo IMG_4890_zpse656740b.jpg

Broodje ei speciaal

Hol een (afbak)broodje uit en vul het broodje met bijvoorbeeld hamreepjes, paprika, ui en ei en bakken maar! Wat je overhoudt is een heel lekker broodje dat er ook nog eens leuk uitziet!

Gevulde eieren met roomkaas

In dit recept zijn de eieren gevuld met roomkaas, peterselie en hamblokjes. Maar je kan natuurlijk ook een beetje variëren met de ingrediënten. 

Wat voor paasrecepten willen jullie nog zien?

Onze kookboeken