Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

6x winterrecepten

 winterrecepten
Vandaag laten we jullie zes lekkere en simpele winterrecepten zien. Ben je benieuwd, kijk dan gauw verder! Op zoek naar meer winter recepten? Bekijk dan onze winter recepten categorie met heel veel lekkere winterse recepten.

Erwtensoep/snert
Welk gerecht mag nou echt niet ontbreken in de winter: snert, oftewel erwtensoep! Je hebt voor erwtensoep wel wat meer tijd nodig maar dan heb je ook wat!
 erwtensoep
Kaneel-chocolademelk
Met het grauwe en natte weer buiten is het heerlijk om binnen op te warmen met een warm drankje. Deze kaneel-chocolademelk is dan echt een aanrader!
 kaneel chocolademelk
Geroosterde groenten
Je kunt groenten koken, wokken, gewoon rauw eten in een salade of lekker roosteren in de oven. Wij hebben voor dit recept pompoen, courgette en paprika in de oven geroosterd met kruiden.  Super simpel maar erg lekker om eens mee af te wisselen!
 geroosterde groenten
Kaasfondue
Wat is er nou gezelliger dan met z’n allen lekker aan tafel te gaan zitten met kaasfondue erbij en allemaal lekkere hapjes. Het is misschien niet heel gezond, meer wel erg lekker. En af en toe mag je ook wel eens zondigen, toch?
 kaasfondue
Mediterrane stamppot
Omdat we niet altijd boerenkool, een rookworst of wortelen willen eten, maken we graag deze mediterrane stamppot.
img_4433
Bloemkoolovenschotel met ham
Heb je iets meer tijd (zoals in het weekend) maak dan een lekkere grote ovenschaal met deze bloemkoolovenschotel met ham en kaassaus. De volgende dag is deze ovenschotel nog lekkerder!
 bloemkoolovenschotel met ham
Op zoek naar meer winter recepten? Bekijk dan onze winter recepten categorie met heel veel lekkere winterse recepten.

Onze kookboeken