7 Sinterklaas cadeautjes onder de 20 euro


Het is alweer bijna 5 december en dat betekent natuurlijk: Sinterklaas! Maar wat moet de goedheiligman de volwassenen dit jaar weer schenken? Wees gerust, lekker en simpel helpt met nadenken.

1. Als fanatieke kaasfondue’ers hebben we inmiddels al verschillende kaasfondue-pannen in huis. Waaronder dit pannetje van Boska waar we erg tevreden over zijn:

2. Wat dacht je van ons tweede kookboek met 200 hoofdgerechten? Van dit boek zijn inmiddels meer dan 50.000 exemplaren verkocht, dus misschien heb je hem al wel in huis (kijk dan eens naar tip 3 😉 ) of bestel hier.LEKKER EN SIMPEL COVER 2
3. Het Lekker en Simpel 1x kopen 5x koken kookboek. Ook dit kookboek bevat 200 gerechten(!). Van zoetigheid tot een hartige taart. Varieer met vis, vlees, groente en fruit en draai binnen een mum van tijd wat lekkers in elkaar. Bestel hier!

4.
Hoe leuk is deze lightbox van de Kwantum? Daarnaast kost hij maar 13 euro!

5. Deze pizzasteen is ook leuk om cadeau te geven aan een kookfanaat. Je kunt hem op je barbecue gebruiken of in de oven. Gebruik de steen om de meest lekkere pizza’s, brood, koekjes en bruchetta op te bakken.
6. Met deze handige keukenhulp maak je binnen een handomdraai de mooiste sushirolletjes. Sushi maken was nog nooit zo makkelijk!
7. Leuke mokken, bordjes of glazen van bijvoorbeeld Hema zijn altijd goed!

Verder vind ik het zelf ook altijd leuk om kussenhoezen, theedoeken, handzeepjes of chocolade te krijgen. Hopelijk heb je wat gehad aan dit artikel en we wensen jullie alvast een fijne Sinterklaas!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *