Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #11 – 2024

Zoals iedere maandag geven we jullie weer een klein kijkje in ons leven. Deze keer hebben we oa een speeltoestel voor in de tuin in elkaar gezet, een heerlijk paasrecept gemaakt en koekjes versierd. Kijk je mee?

Maandag begon de dag weer met het maken van een boodschappenlijstje. Daarna door naar de Boni om alle boodschapjes te halen. Ik nam oa mijn lievelingskoeken mee: appelkoeken. Zo lekker deze!

Verder hebben we zes recepten uitgeschreven, gemaakt en ingepland, de laatste foto’s voor het kookboek aangeleverd, social media ingepland, het weekmenu weer gemaakt en verder weer heel wat mailtjes beantwoord.

Verder nog wat lekkers gemaakt voor Pasen en Evi wilde graag koekjes maken. Dus dat hebben we ook gedaan. ‘s Avonds hebben Evi en Melle de koekjes natuurlijk ook nog versierd, want dat is natuurlijk het allerleukste.

We zaten al een tijdje na te denken om een speeltoestel voor in de tuin te kopen, en donderdag hadden we de knoop doorgehakt. Vrijdag werd het speeltoestel al bezorgd en hebben we hem meteen in elkaar gezet. De kids zijn er super blij mee, dus kom maar op met het mooie weer!

Verder hebben we alle zonnestraaltjes zoveel mogelijk geprobeerd mee te pakken. Dus lekker veel naar buiten. Onze magnoliaboom staat er momenteel ook prachtig bij (al is ie nu alweer aan het uitvallen). Echt genieten!

Onze kookboeken