Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #17

Achter de schermen #17
Hallo allemaal. We laten jullie in dit artikel weer zien wat wij de afgelopen week gegeten en gedaan hebben. Verkade kwam onder andere langs met hun nieuwe repen, we aten frietjes en ijs. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Maandag lunchte Giorgia en ik met een zelfgemaakt soepje met pastinaak en peer. Het recept verschijnt binnenkort online.
IMG_9770
Maandag maakte ik een soort van tacotaart. Het gerecht viel hier goed in de smaak en het recept zal binnenkort online verschijnen.
IMG_3842
Dinsdag aten we heel simpel: gebakken aardappeltjes met kip en worteltjes. Ook wel eens prima hoor 🙂
IMG_3846
Woensdag was ik de video aan het bewerken van ‘Wat eten we vandaag’.
IMG_3848
Donderdag was ik weer bezig voor ons 2e kookboek. Het decor voor de foto was nog niet af hoor, maar zo zien jullie een beetje hoe het eruit ziet bij ons thuis.
IMG_3859
Woensdag kwam Verkade langs zodat ik hun nieuwe repen als één van de eerste kon proeven. Ze hebben namelijk een nieuwe variant met framboos en amandel en een variant met gekarameliseerde amandel en pecan. Beide repen waren écht ontzettend lekker. Zelfs Jorrit die eigenlijk alleen houdt van melkchocolade zonder fratsen vond ze allebei heel erg lekker. De repen waren hier dan ook snel op!
IMG_9775
IMG_9779
Woensdag aten we bij mijn moeder thuis. Hele lekker gebakken aardappeltjes met gehaktballen, sperziebonen en salade.
IMG_9781
Donderdag maakte ik een rosti-ovenschotel met gehakt. Het recept kun je hier vinden.
IMG_3864
Donderdagavond was er een soort van plantjesmarkt hier in het centrum. Wij vinden het dan altijd wel leuk om even een rondje te lopen en we konden het niet laten om een zakje met churros te halen.
IMG_2969
Eerlijk gezegd vonden we de churros niet veel aan. We misten echt een chocoladesausje, die je er wel eens bij krijgt. We aten de churros niet helemaal op en gingen daarna een ijsje halen. Jorrit had een bolletje citroenijs en ik een bolletje tiramisu en een bolletje citroen, mmm!
FullSizeRender

Vrijdag lunchte ik met deze chili dogs. Een soort van broodje knakworst maar dan nog met een soort tomaten-gehaktsausje erop.
IMG_3866
Jorrit zijn collega was jarig en trakteerde. Jorrit nam het er flink van en at 3 verschillende puntjes taart 🙂
IMG_2972
Vrijdagavond aten we pasta al forno, mmm zo lekker! Dit recept is echt een aanrader. Het recept kun je trouwens hier vinden.
IMG_3889
Beer is helemaal gek op haar roze balletje en loopt er dan ook elke keer mee te slepen haha.
IMG_3897
Zaterdagmiddag lunchte met met frietjes bij Par Hasard in Amsterdam, jammie!
IMG_9794
Omdat de frietjes goed hadden gevuld, aten we ‘s avonds een stokbroodje uit de oven.
IMG_3904
Beer was een beetje bang voor een vlieg, denken we, dus ze schuilde onder de bank totdat de vlieg weg was haha. IMG_2967
En dat was onze week weer, hopelijk vond je het leuk om te zien en tot volgende week!  

Onze kookboeken