Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Club sandwich met tonijn

  • Lunch
  • 2 personen

Club sandwich met tonijn
Zoals jullie inmiddels misschien wel weten zijn we dol op club sandwiches, het is samen met een lekkere tosti een van onze favoriete lunches. Inmiddels hebben we al een aantal club sandwich variaties op de site staan, van de klassieke club sandwich tot een Mexicaanse club sandwich. Een club sandwich met tonijn ontbrak nog, tot vandaag! Klik snel verder om het recept te bekijken.

Bereidingswijze: club sandwich met tonijn

Begin met het koken van de eieren en het roosteren van de boterhammen. Ondertussen snijd je de augurk in blokjes en hak je de bieslook fijn. Meng in een schaaltje de Hüttenkäse samen met de augurk, bieslook en de uitgelekte tonijn.

Als de boterhammen zijn geroosterd smeer je er twee in met een laagje Hüttenkäse mengsel. Daarna leg je er eventueel wat blaadjes sla op. Dan leg je er weer een geroosterde boterham op en ook die smeer je in met een laagje Hüttenkäse mengsel. Daarover verdeel je dan de gekookte eieren in plakjes en een snufje peper. Dan nog een geroosterde boterham erop en dan is het opeten geblazen!Club sandwich met tonijn

Ook lekker en zeker het proberen waard

Club sandwich tosti

Mexicaanse club sandwich

Klassieke club sandwich

clubsandwich met brie

Clubsandwich met brie en eiersalade

Bewaar het recept voor de club sandwich met tonijn op Pinterest!
Club sandwich met tonijn

Onze kookboeken