Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

En de winnaar is..

Onze winactie, in samenwerking met Princess, is afgelopen. Al eerder kon je genieten van de lekkere ingezonden recepten met prachtige  foto’s. We hebben de leukste nogmaals  op een rijtje gezet. Maar de grote vraag is natuurlijk, wie heeft er gewonnen? Ja, dat kunnen wij helaas ook nog niet vertellen en de reden daarvan is, we vinden ze allemaal even lekker en even mooi. 

Omdat wij zelf niet kunnen kiezen, is het nu aan de bezoekers van Lekker en Simpel om te gaan jureren. Je kunt hieronder stemmen op het recept welke volgens jou moet winnen. Je kunt ook via onze facebook pagina je stem uitbrengen. Vrijdag 17 augustus om 23:59 zullen wij de stemmen bij optellen en de winnaar feliciteren. Het liefst geven we iedereen een prijs, maar er kan er helaas maar één de winnaar zijn.

Gefeliciteerd MissAiesj!!

Amandelbroodjes van Agnes:

Makkelijk ijs maken door Sandra: 

Perentaartjes met chocola van Pauline: 

Appel-bosbessencake van Marloes: 

Fishsticks met tartaarsaus van MissAiesj:

Bron foto 1: Princess.nl 

Onze kookboeken

128 reacties op “Win: 50 euro Groupon Voel je Goed tegoed!”
 • Tiffany Ackermans

  Ik zou voor die €50 kiezen voor de online cursus voedingsdeskundigen en de online cursus sportvoeding. Met die kennis zou ik namelijk zowel mijzelf als verschillende vrienden en kennissen kunnen helpen.

 • Saskia

  Ik zou lekker met mijn mannetje uit eten gaan want 16 mei zijn we 1 jaar getrouwd! En ondanks dat ik altijd mijn best doe met koken en door jullie recepten er hier ook vaak wordt gesmult vind ik het ook wel eens lekker om mijn beentjes onder tafel te schuiven en genieten van al dat lekkers!

 • Nadia

  Dagje sauna zou heel lekker zijn. 😄

 • Tanja

  Wauw wat een leuke actie! Tja wat zou IK doen met een tegoed van 50 euro? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Er zijn zoveel leuke dingen. Ik zou in ieder geval iets met mijn gezin doen. Lekker iets actiefs. Musschien een dagje snowboarden. In de zomervakantie als het buiten 30 graden is. Gewoob omdat dat toch wel erg grappig is 🙂

 • Willemieke

  Oehhh wat lijkt me dit gaaf om te winnen! Ik heb gister mijn laatste stagedag gehad en zou na die drukke periode heel graag een keer met mn moeder een relaxdagje willen houden! 🙂

 • Lysanne

  Ja!!!! Een cursusje kickboksen lijkt me wel wat! Zo heb ik ook meteen een goede reden om mijn zusje mee te slepen!

 • Myrna Pennings

  Wat een super actie! Kiezen is niet mijn sterkste kant, maar een dagje Hellendoorn met mijn gezin lijkt me super. Of toch naar Madame Tussauds met mijn oudste dochter…

 • Patty

  Ik zou met gezin dan voor Hellendoorn kiezen. Echt superleuke actie. Ben benieuwd. Succes iedereen. Patty

 • Janneke

  Gaaf, ik zou dan een nachtje weggaan of een lekker diner plannen met mijn man omdat we 28-4 5 jaar zijn getrouwd. Lijkt me super gaaf!

 • De sushi-box van sushi-time! Mijn vriend en ik bestellen die minsten 1x per week, het afhaalpunt is namelijk bij ons in de buurt en de sushi is zooooo goed!

 • Jann

  Ik zou heerlijk uit eten gaan of een nachtje weg met mijn man. We zijn 28-4 5 jaar getrouwd dus zo een super cadeau zijn!

 • David

  Ik zou het voel je goed tegoed gebruiken om een heerlijk uitgebreid diner te eten in een majestueus restaurant waar absoluut de heerlijkste gerechten bereid worden in gezelschap van iemand zodat we na het eten van deze heerlijke gerechten we meteen een goed gevoel hebben gekregen !

 • Michelle

  Wat een leuke win actie! ik loop sinds maart stage bij mijn buurvrouw die heel veel moeite heeft gedaan om mij aan te kunnen nemen als stagiair. Omdat ik hier zoveel leer en het zo erg naar mijn zin heb zou ik haar graag met een etentje willen verassen zodat ik op een leuke manier dankjewel kan zeggen!

 • Chantal

  Wat een superactie!
  Ik zou zeker weten gaan voor een Groupon uit het ‘body’ gedeelte van de ‘voel je goed’ deals.
  Al jaren loop ik tegen mijn eigen gewicht aan, net een beetje te zwaar en net niet helemaal lekker in mijn vel. Maar nu ben ik er goed mee bezig, gezonder eten (dank je!) en sporten! Helaas is sporten duur dus een Groupon voor een sportschool uit de buurt zou bij mij zeker helpen en heel goed terecht komen! een paar maanden volop kunnen fitnessen in de sportschool, en daarna natuurlijk zelf bijhouden, zou er voor kunnen zorgen dat ik dit jaar vol zelfvertrouwen in m’n bikini op het strand loop.
  Ik ga hopen!
  Xx

 • Max

  Ik zou zeker gaan voor een body groupon! Daarmee zou ik dan een fitness groupon nemen zodat ik samen met mijn vriendin helemaal klaar ben voor een zomer op het strand!

 • Marianne

  Geweldig zo’n winactie op jullie toffe site!
  Want dat is voor mij absoluut een feit.
  Heerlijke recepten zo lekker en simpel
  Wie niet kan koken slaagt nog met vlag en wimpel.
  Mijn man en vijf dochters genieten elke keer weer
  van gerechten die ik probeer.
  Zouden als we een dagje gaan chillen
  Dit heel graag willen winnen!

  https://www.groupon.nl/deals/recreatiecentrum-de-vinkenwaard-nss-3

 • nelleke

  Als ik win…
  Geef ik de bon aan mijn moeder en tante die 2 zijn echt goud waard!!!

 • Myrthe

  Super leuk! Ik zou met korting zo’n action camera kopen om mijn vakanties te filmen

 • Laura Blauw

  Ohhh super leuk, dat wil iedereen wel graag hebben natuurlijk! 🎉 Ik maak ook graag een kansje 😍 Wie weet ben ik de #luckyone straks! 😆 (Y) Druk met afstuderen voor mijn master aan de uni dus even iets leuks om mijn gedachten te resetten ☺ En laat mijn vriend nu net afgelopen week geslaagd zijn voor zijn omscholing tot touring car chauffer, moeilijk hoor zo’n groot voertuig besturen!! Ik vind het heel knap en zou hem graag trakteren op een dinertje bij Sushi by Me in Enschede die toevallig bij de deals staat 🙂 🍀 #fingerscrossed 🐱

 • Karin

  Gezellig high teaen met een vriendin!!

 • Danielle

  Wat een ontzettend toffe actie!

  Ik zou heel graag na 5 jaar een keer zonder kindjes een paar dagen weg gaan met mijn geweldige vent, super papa en ontzettend harde werker. Hij heeft dit zo verdiend.

  Ik duim nog even verder, dit zou een heel tof extra verjaardags verrassing zijn!

 • Janet

  Oh, wat een geweldige actie!!! Ik zou, met vrienden, heerlijk uit eten gaan en genieten van verschillende soorten sushi bij Lotus Sakura!!!

 • Chantal

  Ik zou dan kiezen voor een high tea samen met mijn schoonmoeder. zijn allebei gek op thee. E

 • Jorine

  Zoveel leuke dingen, onmogelijk om te kiezen. Ik zou het cadeau geven aan mijn vriend en hem iets laten kiezen

 • had net echt een leuk gedicht geschreven..nu dus weer opnieuw want die reactie is niet geplaatst 🙁
  Lieve Sofie en Jorrit.. Echt een super toffe actie dit! zou ik gaan voor het racen over een circuit..of ga ik op stap met een vriendin… of drie. Keuzes genoeg van hier tot aan de maan..wie weet zit ik binnenkort wel in een achtbaan. Ik kan zo snel niet kiezen wat ik kiezen zal als ik deze waardebon win..maar weet wel dat ik de acties van groupon zeker bemin. Heb bijvoorbeeld al een keer genoten van het flyboarden
  want deze dame met pit is niet bang voor lage of hoge horden. Ik weet alleen niet of ik ga voor iets sportiefs gaan we ontspannen of wordt het vooral lekkers.. of dat ik met een vriendin ga of mijn vriend ergens onbekend of juist toeristentrekkers. De keuze is bij groupon ook reuze groot..maar nu kom ik wel een beetje in tijdsnood. Jammer is wel dat mijn vorige gedicht net iets beter was..dus wel jammer maar ook hierom ben ik wel in mijn sas. De kans om gewoon een waardebon van groupon te winnen
  maakt dat ik het dichten nog meer zal beminnen ik ga nu stoppen en ben toch best wel trots ..bij deze de groeten van Joyce Pots

 • He ik zie mijn reactie niet

 • Beste Sofie en Jorrit

  Wat een super leuke actie is dit!
  en ik ben een meid die wel houd van een beetje pit!
  flyboarden heb ik dankzij groupon al een keer gedaan
  maar ik zie nog steeds heel veel leuke dingen op de site staan
  wordt het racen op een cirquit of genieten in een achtbaan
  ik kan niet nog niet goed kiezen ik weet nog niet waar ik voor zou gaan
  ik zal wel een lieve vriendin of mijn zus er graag mee blij willen maken
  denk ook wel dat ze dan een klein gilletje zal maken
  of zal ik mijn vriend hiermee verrassen
  want ook zie ik veel dingen die bij hem passen
  de 50 euro wordt zeker goed besteed!
  en ik hoop dat dit gedicht aan jullie eisen voldeed
  nee kiezen dat lukt me niet zo snel
  maar genieten ga ik zeker doen van die waardebon weet dat wel

  Groeten van Joyce Pots

 • Froukje

  Ik zou heel graag de bon willen winnen! Ik zou heel graag met mijn familie een dagje weg willen. Naar Volendam bijvoorbeeld of naar Maastricht om heerlijk te genieten!

 • Elien

  Wauw wat een leuke dingen allemaal! Ik zou gaan voor de mindfulness. Ik hou echt van mindfulness omdat ik daardoor mezelf echt leer kennen en zo van mezelf leer houden. Zo ontspannend!

 • Ben

  Ik zou die bon aan de woongroep geven waar mijn autistische dochter woont, dan kunnen ze eens wat extra’s doen. In de zorg hebben ze al zo erg last van al die bezuinigingen.

 • svermaut

  Gezien ik al van vorige week in’t kliniek moet verblijven -en zo’n zin heb, waarschijnlijk door mijn zwangerschap, in chocolade- hoop ik van zodra ik hier ontslagen word te kunnen hollen naar een high tea bij de Fletcher hotels, hopend op veel, heel erg veel, van het bruine goud om er samen met mijn hubby, mam, broer en schoonzussen de beste middag in maanden te genieten. My treat! Of course!

 • Annet van Vliet

  Heerlijk naar de sauna en dan kunnen mijn zus en ik ook nog eens een massage erbij nemen…oohh wat lijkt het me heerlijk zo’n relaxdag!

  https://www.groupon.nl/deals/thermen-holiday-key-6

 • Anne

  Nou, lekker samen met mijn lieve vriend Lloyd naar een wellness klinkt mij als muziek in de oren! Even niks moeten en genieten van de rust en van elkaar omdat dat er door drukte soms nog wel eens bij in schiet. Heerlijk!

 • Angelique

  Lekker met mijn man een hotel of weekendje weg boeken. Even uit ons drukke leventje stappen en qualitytime voor elkaar. We hebben in juni al een week vrij genomen, maar nog niks geboekt. ☀️🍷

 • Jeaner

  Ow.. een lekkere high tea met dochterlief!!

 • willie Poliste

  Ik zou het wel weten. Sinds kort eet ik suikervrij en vrijwel vegetarisch. Ook koffie beperk ik zoveel mogelijk. Ben ineens erg van de thee. Ik lees dat er een streekbox is voor 2 personen, samen met mijn vriend zou ik graag de veggiebox proberen, nieuwe ideeën opdoen, proeven en ruiken, samen delen, gunnen, geven en genieten.

 • Kelly

  Ga naar Texel met ons Oma en Opa! Echt leuk!

 • Jacqueline

  Ik zou eens mijn man willen verrassen met een uitje lekker samen eten of een high tea, aangezien hij mij altijd in het zonnetje zet.

 • Britt

  Wauw! Ondanks dat ik heel veel van lekker eten houd, zou ik toch deze bon besteden aan een creatieve cursus, een relaxarrangement of een bezoekje aan Madame Toussauds, en dat zou extra leuk zijn als ik dat met mijn moeder kon doen!

 • Oei, dat zou een heel leuk cadeautje zijn voor mijn moeder die eind april jarig is! Of voor moederdag natuurlijk! Ik zou met haar gaan high tea’en bij Brasserie Mix in Oosterhout met deze deal: https://www.groupon.nl/deals/restaurant-brasserij-wijnlounge-mix Super leuk en dichtbij!

 • JustxMe

  Hmm heerlijk! Ik zou denk ik lekker uit eten gaan met m’n man. Vieren dat we binnenkort alweer 2 jaar
  getrouwd zijn <3

 • Wat leuk! Ik hou vooral van eten (anders zou ik natuurlijk ook niet op deze website te vinden zijn) dus zou zeker gaan voor iets culinairs en dan mijn zus meenemen om gezellig bij te kletsen!

 • Eva Narcisz

  Luxe sushi- en sashimibox van 40 stuks voor 2 personen, gezond en heerlijk ! Geweldige kans, ik begin alvast met duimen.

 • ik zou heerlijk met mijn man hij 80 jaar ik 80 jaar oud genieten van een heerlijke maaltijd ik zelf probeer van alle recepten iets lekker op tafel te zetten maar dit uitzonderlijk

 • Lisette

  Hier zouden jullie me heel blij mee maken!
  Ik zou kiezen voor een sportieve activiteit die ik samen met een vriendin kan doen. Doordat ik al een tijdje geen werk heb, was ik de afgelopen maanden niet (financieel) in de gelegenheid iets leuks te ondernemen. Een dagje ontspannen zou zeer welkom zijn!

 • Ik zou heel graag mijn vriendin willen verrassen met een weekendje weg of een lekker dagje uit, daar zijn we allebei na een zware tijd wel erg aan toe!

 • Anna

  Wat een verwennerij,een high tea met mijn zus lijkt me heel erg leuk!

 • Cindy

  Ik zou kiezen voor de escape room. Samen met mijn vriend, mijn zus en haar man hebben we als doel om alle escape rooms van ZuidHolland te proberen. Dit is onze gezamenlijke hobby geworden, superleuk met zn 4en en het versterkt onze band 😃

 • Danique

  Wat leuk is dit! Heel belangrijk om je goed te voelen. Ik zou voor de yogalessen, meditatietraining of een lekkere high tea gaan.

 • Sandra

  Wat een geweldige actie!!
  Ik kan bijna niet kiezen, maar omdat ik heel graag 10 a 15 kilo eraf wil en daar wel wat hulp bij kan gebruiken ga ik waarschijnlijk voor de cursus online afvallen en voeding en iets lekker sportiefs of ontspannends.

 • Suzan van Langen

  Wat een leuke actie! Ik zou eerst een cursus mindfulness volgen om vervolgens helemaal in-het-moment te kunnen genieten van een high-tea!

 • Marjoke

  Met zijn tweeën een kookcursus bij Niven, met ook nog een kookboek, dat zou echt geweldig zijn. Om dit zelf te kopen is op dit moment even geen optie, maar het zou een geweldig cadeau zijn voor de verjaardag van mijn vriend, binnenkort echtgenoot.

 • Mirjam

  Leuke actie!!
  Ik kan eigenlijk niet kiezen, maar ga toch voor de zumbalessen denk ik!
  Met een peuter in huis zou het wel lekker zijn om af en toe een momentje voor mezelf te hebben, en lekker even los te gaan op zumba 🙂
  En natuurlijk ook wel heel erg fijn nu we weer bijna in bikini moeten…. (help!)

 • Kimberley

  Wat een leuke actie! Ik las een reactie van iemand die niet zo vaak wint, ik ben dus ook zo’n iemand. Toch maar weer een keer proberen in de hoop dat het nu wel lukt. Ik hoop het zo!

  Ik ben zelf druk bezig met afvallen en probeer mijn vriend ook gezonder te laten eten. Wat tot nu toe wel goed gaat. We wonen sinds 1,5 maand samen en van het geld zou ik inderdaad wat leuks met mijn vriend gaan doen. Op jezelf wonen is erg duur, zeker met mijn parttime salaris. Daarom zou dat tegoed heel goed uitkomen 🙂

  Veel liefs,
  Kimberley

 • Leuke actie! Ik doe graag mee. Wat ik met de prijs zou doen? Ik ga veel te weinig samen met m’n lief iets leuks doen. Dus of we met de prijs nou gaan dineren, de sauna bezoeken of samen naar yogales gaan, we gaan er in ieder geval erg blij van worden!

 • Celine Senden

  Oeeeehh ik zie al waar ik voor zou gaan! Ik zou dat tegoed inzetten op overnachten in een boomhut hoog in de bomen!:D
  En dan neem ik mijn date mee, die kan zo aan het eind van zijn bestuursjaar waarin hij alleen maar als een malle heen en weer heeft gerend voor alles en iedereen behalve zichzelf, zeker wel de rust van heerlijke natuur en geen wifi gebruiken!^^
  Oh en hnm, sjjhtt, niks zeggen he, maar ik zie dit stiekem wel als een perfecte locatie om hem te vragen mijn vriend te worden. <3

 • Anne

  Zoveel keus! Ik zou gaan voor een lekker weekendje weg of een luchtballonvaart. 🙂

 • Henrieke

  Ik zou kiezen voor een high tea, heerlijk rustig en ontspannend! Al is het niet noodzakelijk de gezondste optie..

 • wilmaatje61

  Als ik via de link naar de site ga , zie ik veel te veel hahaha . Zoveel leuke dingen .Een schilderworkshop of een bbq cruise door de grachten van A’dam , Maar denk dat ik niet voor iets met eten zou gaan maar voor een roofvogelworkshop . Spannend en indrukwekkend

 • Leonie

  Samen met mijn lieve vriendin Paula een dagje lekker gaan relaxen. We hebben qua gezondheid allebei niet echt een fijne tijd achter de rug. Nu is het tijd voor ontspanning, warmte en bijpraten 😘

 • Wat een fijne winactie! Ik ben bodybuilding atleet en doe in mei terug mee aan een aantal wedstrijden. Dat betekent vier uur trainen per dag op een strikt dieet (denk kip, eiwitten, komkommer, ..). Na de wedstrijden ga ik terug in bulk en ga ik uiteraard eens goed cheaten! Ik wil al heel erg lang een high tea meemaken en de chocolade high tea bij de Zoete Hoek lijkt me wel wat, girl’s gotta have her chocolate right ;). Nu mag ik nog even niet maar het zou zeker iets fijn zijn om naar uit te kijken! Groetjes

 • Hanneke

  Als ik win ga ik mijn man en mijn zusje gezellig samen een high tea doen als ze in juni terug komt van ruim 3 maanden backpacken in Azië. Ze komt dan een paar weken bij ons wonen totdat ze weer een kamer gevonden heeft.

 • Iris

  Wat een leuke winactie! Ik zou een spa dagje doen met mijn lieve vriendinnetje. Haar broertje is dit jaar plotseling overleden en daar heeft ze heel veel moeite mee. Hoe ze met het verlies omgaat is daarentegen bewonderswaardig. Ze is een nieuwe opleiding gevonden en maakt echt wat van haar leven. Binnenkort is het een jaar geleden dat haar broertje stierf. Ze verdient het om een dagje te ontspannen en even niet aan her verdriet te denken.

 • Ik doe mee! Een high tea met vriendinnen is nooit verkeerd! 🙂

 • Kamila

  30ste verjaardag van mijn lieve vriend vieren tijdens de luchtballonvaart 🎈❤️🎈

 • Michelle

  euze zat! Misschien een cursus voedingsdeskundige, een streekbox of toch uit eten. Of allemaal…

 • Dewi

  Ik zou met de bon mijn lieve vriend, en meest
  geweldige vader voor onze dochter mee uiteten nemen. We hebben een zware start gehad met onze dochter. Ze had last van maagzuur en waarschijnlijk heeft ze koemelkallergie gehad (nooit goed op getest). Ruim 7 maanden was ze uren aan het huilen (lees: krijsen). Ze is nu bijna 10 maanden en sinds een kleine 3 maanden gaat het eindelijk goed met haar! Dit alles heeft veel invloed gehad op onze relatie, maar ondanks alle stress en ruzies door de slapeloze nachten is hij nooit gestopt met geloven in mij als moeder.

 • Silke Haaksma

  Ohhh heerlijk lijkt me dit. Ik zou gaan voor een beauty detox-arrangement samen met mn beste vriendin. Dan kunnen we beide een keer heerlijk ontspannen, terwijl er ontzettend goed voor ons wordt gezorgd. Daar kan ik me wel in vinden hoor!

  Liefs

 • Nina

  Ik zou gaan voor de High Tea bij SPH Groningen samen met 3 vriendinnen! Zou leuke verrassing zijn voor de meiden!

 • Marian

  Wat een gave actie, ik Zal mijn vriend dan verrassen met een dagje ontspanning in een sauna. Ik ben zelf erg druk bezig met werk en een studie natuurvoeding. En daar wil ik mijn vriend voor bedanken voor zijn geduld en zijn support.
  😀😀💋

 • Susan

  Naar Italiaan Mario in Wijdewormer. Het schijnt fantastisch te zijn! Wij proberen het graag uit…met dubbele korting van Groupon en deze prijsvraag trekken wij de champagne open en bellen we de oppas…

 • Siegersma mevr

  Ik verkoop nooit de huid voordat de beer geschoten is,dus mocht ik winnen dan bepaal ik daarna wat ik ermee zal gaan doen

 • Wat leuk! Ik zou mijn 15-jarige dochter verwennen met een lekkere high tea. Niets is haar teveel en ze is altijd bereid om iets voor me te doen. Haar onverwacht met iets lekkers verwennen lijkt me super.
  Groeten, Aartje

 • Marloes Hirdes

  Wanneer ik deze te gekke groupon zou winnen, ik zou kiezen voor een aquarius fitness (activity tracker) om het sporten dat ik weer heb opgepakt, nog beter te kunnen monitoren 🙂 En ik zou een aantal lessen bootcamp doen om in de zomer ook weer eens lekker buiten te kunnen sporten!

 • Robin

  Wat een leuke actie! Ik zou lekker uiteten gaan met mijn vriend. Ik ben namelijk niet echt een ster met koken! Al make jullie site het wel stukken makkelijker!! xx

 • Ilsiee prins

  Super zeg! 😀 Een hele actie, en deze komt heeeeel goed van pas hihi.. Ik kan wel wat feeeeelgood gebruiken! 😉 Morgen naar de kaakchirurg voor een kies, waar ik echt tegen een berg tegen op zie… De papjes voor de komende dagen staan al klaar in de koelkast *zucht behhhh* Een verwenmomentje als alle pijn weer weg is, zal ideaal zijn! 😀 leuk…… Mijn favoriete voel je goed uitje is dan denk ik een heerlijk bezoek aan de sauna, daarna nog even lekker onder de zonnebank om alvast een zomers kleurtje te krijgen…..*ojaaaa dat zal de pijn wel wat verlichten hihihi*
  Groetje ilsiee

 • priscilla Brai

  hmm ik twijfel.. ik weet dat ik mijn ma heeel erg blij maak met een blender. dus met moederdag in het verschiet, kies ik ervoor om haar hiermee te verrassen.
  met het restant zou ik een leuke kook cursus boeken. heb ik altijd al willen doen.

 • Eva

  Super leuke actie! Ik zou graag een vriendinnetje willen meenemen naar een spa/verwendagje om samen even lekker te kunnen relaxen. Of samen een cursus mindfulness yoga volgen.
  Xx

 • Ik zou me met mijn dochter of man eens lekker laten verwennen in de sauna. Leuke actie!

 • Samantha

  Wat een leuke actie, en ben gek op groupon. Je komt eens ergens anders dan je standaard restaurant. Hou ervan om van alles leuks te proberen net als jullie recepten. Een high tea met mijn moeder op een leuk dagje uit lijkt mij heerlijk!

 • Anno

  Ooh als ik zou winnen wil ik graag een keer een high tea doen met mijn moeder en zusje! Zo vaak doen ww niet iets samen dus wordt de hoogste tijd!

 • Monique

  Een droom uit laten komen, een keer in een sterrenrestaurant eten en dan het liefst bij Niven. Maar zelfs via Groupon is het nog steeds veel geld als je man al vijf jaar zonder werk thuis zit. Al een tijdje aan het sparen, maar met die 50 euro erbij, kunnen we dit jaar nog gaan.

 • Annika

  Ik zou mijn man verrassen met een minicruise naar new castle. Gewoon om er samen even uit te zijn en omdat ik heel veel van hem hou!

 • Inke

  Als ik win ga ik iets leuks doen met m’n moeder en m’n dochter; gezellig met 3 generaties herinneringen maken! #onbetaalbaar

 • Het lijkt me heerlijk om te kunnen gaan relaxen bij een massagesalon. Ik zou er dus een massage arrangement voor gaan kopen! Lekker ontspannen en even ontsnappen aan de wereld. Het liefst ga ik samen met mijn zus en moeder, dat zou helemaal super zijn! Lekker samen genieten. Mijn zus krijgt haar eerste kindje dus die is wel toe verdient het wel om nog even lekker te kunnen ontspannen. Ik vind de actie echt super leuk!! Ben benieuwd naar de uitslag! 🙂 Liefss, Juliet

 • Nikki

  Mijn zusje meenemen voor een gezellige high tea na haar tentamens!

 • Nynke

  Een high wine lijkt me wel wat. Heerlijk bijkletsen met mijn vriendin onder het genot van een hapje en een drankje.

 • Kiki

  Oee, zoveel leuke dingen, moeilijk kiezen zo. Ik zou graag wat yoga doen, of powerkiten, of misschien zelfs stiekem wat paaldanslessen!

 • Nicole

  Ik zou denk ik een streekbox uitzoeken. Dit omdat ik vaak, wanneer ik zelf de menu’s bedenk, op hetzelfde uit kom. Sta open voor inspiratie en nieuwe gerechten! (Jullie site helpt daar wel al bij hoor ;-))

 • Vera Berkhout

  Gave actie. Zou graag mijn moeder trakteren op een leuke dag. Zij past 2 dagen in de week op mijn kindjes en ik kan dag en nacht terecht bij haar als ik haar nodig heb.

 • Marjolein Huijben

  Ik ga voor het detox arrangement lijkt mij leuk om eens te proberen

  gr. Marjolein

 • Jenny vd stok

  Heerlijk high tea’en met mijn lieve man Patrick. Even een momentje samen!

 • Manon

  Ik zou het graag willen gebruiken voor een Michelindiner

 • Jennika de Graaf

  Aan deze actie doe ik graag mee!
  Ik houd van lekker eten, maar ook gezond eten! Ik geniet van uit eten gaan en verras graag iemand anders die ik mee kan nemen op dit leuke uitje! Ik heb een aantal mensen in gedachten die dit heel leuk vinden en kunnen gebruiken!

 • Anita Diepeveen

  Wat zou ik het dan leuk vinden om een online cursus ‘Mindfulness’ te volgen Doordat ik chronisch ziek ben kan ik vaak niet meedoen, maar dit kan ik gewoon thuis doen,
  En om extra te kunnen genieten zou ik graag 8 nummers De Tuin op Tafel kopen.
  Wat een verwennrij, daar duim ik voor

 • Serena

  Zou zeker gaan voor een skydive sessie met mijn man! Roepen al een tijdje dat dit ons heel gaaf lijkt, dit zou een mooie stok achter de deur zijn om dan eindelijk te gaan!

 • Kim

  Ooh ik zou het tegoed gebruiken voor een leuke deal rondom Eindhoven. Beetje inburgeren als Limburger en Tilburger aangezien we binnenkort verhuizen 🙂

 • Anouk

  Wat ik zou doen als ik zou winnen..

  Oppas regelen voor onze dochter van 8 maanden en mijn lieve vriend eens meenemen voor een heerlijk avondje samen. Qualitytime is voor jonge ouders enorm belangrijk hoor ik om me heen en aangezien dit alweer eventjes geleden is.. perfect dus!

  En mochten we in het ergste geval geen oppas kunnen regelen dan neem ik mijn hoogzwangere beste vriendinnetje graag mee!

  Dus ik zou het wel weten hoor! Nu jullie nog 😉

 • gerrianne

  Met mijn zusje high tea doen! Omdat ze er altijd voor me is en we samen sporten om van mijn suikerziekte af tekomen! En af en toe je jezelf wel een keer mag verwennen!

 • Petra Schoute

  Graag wil ik de prijs winnen voor een lieve vriendin die het goed kan gebruiken om een weekendje weg te gaan met de kinderen. Het resterende bedrag leg ik bij als verjaardags cadeau

 • Pernelle Lorette

  Op 26 april ben ik jarig, dus het tegoed zou net op tijd komen om gezellig met vriendinnen te gaan uiteten!!! 🙂

 • Kaylee de Jager

  Ik zou dit heel graag willen winnen, omdat ik heel graag het contact met een oud vriendin weer wat wil opkrikken! Een leuke high tea met zn 2en om lekker bij te praten. Ik ben op mijn 16e zwanger geraakt en na nog even echt vriendinnen te zijn geweest, gingen we allebei toch een behoorlijk andere kant op. Nou ruim 4 jaar later zijn we weer een beetje aan het bijpraten en hoe leuk zou dat zijn om dan lekker met z’n 2tjes weg te kunnen.

 • Esther

  Wat een leuke actie!! Ik zou graag een lekkere high tea doen, een kookworkshop volgen of ontsnappen uit een escape room…allemaal leuk!

 • marie-jose

  Als ik zou winnen dan zou ik een high tea gaan doen of een etentje mat mijn man. Verdiend hij wel na deze drukke periode

 • Isabelle

  Ik zou lekker een paar daagjes weggaan met mijn vriend om bij te komen van alle stress van 7 dagen per week werken/studie/stage. Eindelijk even wat tijd voor ons samen 🙂

 • Cynthia

  Wat een leuke winactie!
  Ik heb m’n beste vriendinnetje nog een hi-tea beloofd voor haar verjaardag! & dit zou ik dan combineren met een leuk relax arrangement!!

  LIefs Cynthia

 • Wat een leuke actie! Ik zou lekker gaan hightea-en met mijn moeder als vervroegd moederdag cadeautje!

 • Ik zou lekker uit eten gaan met mijn vriend, met wie ik 2 jaar samen ben, om het te vieren!

 • Anneke

  Jammer voor ons Belgjes dat we niet mee kunnen doen😥

 • Mies

  Ik zou heel graag met mijn vriendin die heel erg ziek is graag de bon winnen om ergens lekker met haar te gaan eten.

 • Elisanne

  Wat een leuke actie! Ik zou met het tegoed lekker uit eten gaan met mijn vriend of een leuke sportieve activiteit doen!

 • Gemma

  ik koop regelmatig spullen op groupon, ik zag een aanbieding voor wadlopen met hotel, leuk om de €50 voor daar te gebruiken,

 • Wat een leuke win actie!!! Wil graag mee doen!
  Groetjes, Ineke

 • willeke

  Super leuke winactie. Mij lijkt het heel gaaf om met een groep vrienden naar de escape room te gaan.

 • lysanne

  Ik zou lekker gaan high tea’en met mijn vriend! Keer iets anders dan de bioscoop en hem laten inzien dat dit niet per se een vrouwenactiviteit is! 😉

 • Annelies

  Ik zou dan een Streekbox maaltijdbox uit willen proberen. Het lijkt me leuk en makkelijk om zelf eens niet te hoeven beslissen wat te koken en om alles thuisbezorgt te krijgen. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit.

 • Betsy van de Ven

  Beste Sofie en Jorrit

  Waarom ik mee zou doen……..nou ik ben nooit zo gelukkig om wat te winnen dus waag ik maar eens een kansje.
  15 Mei wordt ik 70 en, 12 mei komt mij vriend een weekje, waarvan een paar daagjes in mijn buurt, die woont in Portugal.
  Dus een etentje samen zou best eens leuk kunnen zijn.
  We kennen mekaar pas sinds enkele maanden en gaat goed allemaal.
  Misschien ga ik wel verhuizen daar heen, maar is van latere zorg.
  Maar hij blijft daar wonen, vandaar, en het is een mooi land.
  Dus ik dacht laat ik maar eens meedoen.

  Ik wens jullie een fijne dag.
  Een groet van mij

  Betsy

 • Ilona

  Ik zou lekkker samen met mijn lief gaan genieten van een gezonde maaltijd! Leuke actie by the way!

 • Annet

  Ik zou gebruik maken vd aanbieding van slenaken. Want wat is nu lekkerder en gezonder dan daar door het landschap te fietsen en dan s avonds uit te rusten in het hotel onder het genot van…

 • Sandra

  Oohh wauw! €50,- en daarmee doen wat je wil.. dat klinkt, in mijn oren, heeeel goed!
  Het lijkt mij een goed idee om eens samen met papa iets leuks gaan ondernemen in het kader van vaderdag <3 Ik zou het normaal gesproken niet snel doen (meer mama's kindje *bloos* ), maar toch.. Papa verdient het om zelf ook weer eens in het zonnetje te staan.

  Ik zie onder het kopje Vrienden staan, dat je ook de keuze hebt om zelf te mogen vliegen in een Cessna. Dat lijkt me wel iets voor pap 🙂 Weet niet zeker of 'ie dat al ooit gedaan heeft.. maar eens moet 'n eerste keer zijn.

 • Nathalie

  Ik zou graag zo’n bon willen winnen om met een paar lieve vriendinnen te gaan high tea-en. Om te bedanken dat ze er altijd voor me zijn ☺️

 • Clau-dya

  ik zou voor de Eftelingdeal gaan en samen met mijn gezin hiervan genieten, met deze bijdrage leuk om te doen en dan een betaalbaar uitje om echt samen van te genieten

 • Amber

  Wauww, wat een kans! Ik zou een heerlijke dag met zus of vriendin organiseren, lekker een keer naar de spa, een fotoshoot en ergens wat eten! Toffe actie 😍👌

  Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.