Lekker en Simpel

Lekker en Simpel
ham-kaas stengels

Ham kaas stengels

  • Snacks
  • 2 personen
  • 15 min. bereidingstijd
    20 min. oventijd
ham-kaas stengels

Het is weekend en je hebt zin om wat lekkers te maken. Wat dacht je dan van deze ham kaas stengels? Makkelijk te maken, lekker en snel klaar! Maak ook eens kaneelstengels!

aan de slag met de kaas ham stengels!

Wist je dat we regelmatig leuke korte video’s plaatsen op ons Instagram account? Deze lekkere snack kwam vorige week ook al op Instagram voorbij. Volg ons dus vooral ook op Instagram voor meer leuke recepten en video’s!

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit. Snijd het bladerdeeg door de helft, zodat je twee gelijke stukken hebt. Besmeer de ene helft met tomatensaus, leg de ham erop, strooi de kaas er overheen en breng op smaak met de kruiden. Leg vervolgens het andere stuk bladerdeeg erop en druk aan. Snijd het bladerdeeg in strookjes van 1 cm breed. Vervolgens pak je 1 strookje en begin je met draaien. Draai het bladerdeeg net zo lang totdat het hele strookje gedraaid is.

Smeer het bladerdeeg in met een klein beetje losgeklopt ei. Bak de ham-kaas stengels circa 20 minuten in de oven totdat ze mooi bruin zijn.

ham-kaas stengels

Bewaar dit recept op Pinterest!

ham-kaas stengels
Ook lekker:
pittige bladerdeeghapjes met kipgehakt

Pittige bladerdeeghapjes met kipgehakt

Bladerdeegpakketjes met aardappel

Hete kip bladerdeeghapjes

Bladerdeeggebakjes met room

Onze kookboeken