Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Laatste tips voor Kerst

Laatste tips voor Kerst
Waarschijnlijk ben je momenteel druk bezig met de voorbereiden voor Kerst en wij willen jullie hierbij nog een klein handje helpen. In dit artikel geven we je nog wat handige, laatste tips voor een geslaagd Kerstmis.

Kerstontbijt/brunch
Ga jij een lekker kerstontbijt of brunch verzorgen op eerste of tweede kerstdag? En kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan één van onderstaande artikelen met recepten voor het kerstontbijt:

Kerstdiner
Op kerstavond of als voorgerecht kun je kiezen voor een zelfgemaakt borrelplankje. In dit artikel kun je wat inspiratie vinden voor het samenstellen van een borrelplankje. Ga je op eerste of tweede kerstdag fonduen of gourmetten? Klik hieronder dan voor het artikel met de tips:

We hebben door de jaren heen al verschillende kerstmenu’s gemaakt, zoals een kerstmenu met in de hoofdrol vlees, maar ook een vegetarisch kerstmenu. Alle kerstmenu’s kun je hier bekijken.

Tafel/bord opmaken
Kun je wel wat tips gebruiken hoe je een gerecht mooi(er) kunt serveren? In dit artikel lees je hier alles over. Uiteraard wil je ook je tafel gezellig en feestelijk aankleden. Met een paar simpele tips tover je je eettafel binnen een mum van tijd om in een prachtige kersttafel.

Dag na kerst
Twee jaar geleden hebben we een heel artikel geschreven wat je kunt doen met de restjes van Kerst. Zo kun je bijvoorbeeld een lekkere sandwich, salade of hartige taart maken.

Onze kookboeken