Lekker en Simpel 100 snelle wereldrecepten!!

Lekker en Simpel 100 snelle wereldrecepten!!
Eindelijk kunnen we dan ons vierde kookboek met jullie delen genaamd Lekker en Simpel – 100 snelle wereldrecepten. Kijk verder voor een kort voorproefje of reserveer alvast een exemplaar zodat je er zeker van bent dat het boek voor het einde van augustus op de deurmat ligt.

Met heel veel trots presenteren wij jullie ons vierde kookboek met daarin 100 eenvoudig te bereiden wereldrecepten. Denk bijvoorbeeld aan Koreaanse kip, Bunny chow (Zuid Afrikaanse gevulde broodjes met gehakt), Mujadara  (rijstsalade met linzen uit Libanon) of een lekkere Nederlandse stamppot. Laat je niet afschrikken door sommige tongbrekende exotische namen en wees niet bang dat je door het hele land moet reizen op zoek naar dat ene vreemde ingrediënt. We hebben namelijk de wereldgerechten een Lekker & Simpel twist gegeven. De gerechten staan binnen 30 minuten op tafel en alle ingrediënten zijn te vinden in de supermarkt. Met dit kookboek tover je op een drukke doordeweekse dag toch een bijzonder gerecht op tafel en waan je je even in Spanje, Amerika, Afrika, Turkije of Korea of..

In dit kookboek vind je ook genoeg recepten zonder vlees. Het groene icoontje achter de recepten in de inhoudsopgave wil zeggen dat er geen vlees in het recept zit. We zijn enorm blij met het resultaat en stiekem vinden we dit zelf wel ons leukste kookboek. We hebben er de afgelopen vijf maanden hard aan gewerkt en op de meest vreemde tijden stonden we in de keuken recepten te maken. Eén van Jorrit zijn favoriete recepten uit dit boek is de Australische Chicken parmigiana, kip met tomatensaus uit de oven. Dit recept hebben we ’s ochtends vroeg gemaakt en om ongeveer 10 uur ’s ochtends moest het toch even geproefd worden. Nou ik kan je vertellen, het bord ging schoon op. Bij Sofie vielen onder andere de Franse chocolade cakejes (Moelleux) en de Spaanse tortilla erg goed in de smaak.

Wat kun je precies verwachten van dit kookboek:

  • 100 lekkere en simpele wereldrecepten (+ stiekem een paar extra)
  • alle ingrediënten voor de recepten kun je bij de supermarkt vinden
  • de recepten zijn in 30 minuten klaar
  • een kookboek dat je niet alleen in het weekend erbij kunt pakken maar die ook ideaal is voor doordeweekse dagen
  • veel hoofdgerechten maar ook bijgerechten, salades en zoete recepten

Heb jij nou ook helemaal zin gekregen om iedere avond een snel wereldrecept op tafel te zetten? Reserveer dan nu alvast jouw exemplaar van ons vierde kookboek Lekker en Simpel 100 snelle wereldrecepten. Voor het einde van augustus zal het kookboek op de deurmat ploffen. Wees er wel snel bij want onze vorige boeken waren in een mum van tijd uitverkocht en dat is het wachten geblazen op een nieuwe druk. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat wij zijn! 🙂

Hierbij een klein voorproefje uit het boek:


 

Onze kookboeken

12 reacties op “Lekker en Simpel 100 snelle wereldrecepten!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *