Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Club sandwich met eiersalade

  • Lunch

Paasrecept: clubsandwich met eiersalade
Op zoek naar een lekker lunchrecept? Dan zit je bij deze club sandwich met eiersalade goed. Het duurt niet lang meer totdat het Pasen is. Ga jij een paasontbijt of brunch organiseren en kun jij wel wat inspiratie gebruiken, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. We delen vandaag een heel lekker recept voor een paas clubsandwich met eiersalade en krokante spek. Super lekker en heel erg simpel om te maken.

PLUS heeft een uitgebreid ontbijtassortiment met een heleboel lekkere producten voor Pasen. Wat dacht je van Korenlanders rustiek brood of een heerlijk vers sinaasappel-banaan sapje? Wij hebben alle ingrediënten voor dit recept gekocht bij PLUS en vonden de producten en het recept echt voor herhaling vatbaar.

Recept voor 2 clubsandwiches
Tijd: 15-20 min.

Benodigdheden:

  • 6 plakjes Korenlanders rustiek brood
  • 4-6 plakjes ontbijtspek
  • plakjes Klaverland kaas
  • eiersalade (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • 8 plakjes komkommer
  • 2 handjes rucola

Paasrecept: clubsandwich met eiersaladeBereidingswijze: club sandwich met eiersalade

Zelf eiersalade maken? Dan heb je de volgende ingrediënten nodig: 2 eieren, half uitje, 3 eetlepels mayonaise, snufje zout en peper en wat verse bieslook. Kook de eieren hard en laat ze daarna schrikken. Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Snipper het uitje heel fijn en meng in een bakje de gekookte eieren, de ui, mayonaise, zout, peper en wat fijngesneden bieslook. En klaar is je eiersalade!

Bak de ontbijtspek in een pan zonder olie bruin en krokant. Laat de plakjes ontbijtspek even uitlekken op een keukenpapiertje. Rooster de boterhammen in een pan of in een broodrooster. Snijd de komkommer in plakjes. Beleg een boterham met een paar plakjes kaas, rucola en een paar plakjes komkommer. Leg hier een boterham bovenop en verdeel wat eiersalade over deze boterham. Leg 2-3 plakjes gebakken ontbijtspek op de eiersalade. Sluit het geheel af met de laatste boterham. Snijd de clubsandwich in tweeën of vieren en serveer hem op de paastafel.
Paasrecept: clubsandwich met eiersalade
Bewaar het recept voor deze club sandwich met eiersalade op Pinterest! 
Paasrecept: clubsandwich met eiersalade
Dit artikel is in samenwerking met PLUS.

Onze kookboeken