Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Wil jij een Airfryer testen?

Wil jij een Airfryer testen?
Wij hebben al bijna 2 jaar een Philips Airfryer in huis en wij zijn echt groot fan van dit apparaat. Inmiddels hebben al meerdere familieleden en vrienden dankzij ons een Philips Airfryer aangeschaft, dus je snapt wat voor fijn apparaat het is 🙂

De komende tijd gaan we laten zien wat je allemaal met een Airfryer kunt doen. Dit gaan wij niet alleen doen en wij hebben jullie hulp dan ook hard nodig. Wij zoeken 10 bezoekers, bloginsiders, die samen met ons de Airfryer willen gaan testen en hun resultaten willen delen op social media. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen en hopelijk heb jij dan binnenkort ook zo een fijne Airfryer in huis.

Zoals we dus al zeiden zijn wij écht groot fan van de Airfryer. Je kunt er niet alleen frietjes mee bakken (die 80% minder vet bevatten dan frietjes uit een traditionele Philips frituurpan!) maar ook vlees en vis, groenten, snacks, broodjes, je kunt er zelfs een kleine appeltaart in bakken. Nu vraag je je misschien af of bijvoorbeeld de frietjes wel lekker worden in de Airfryer, en het antwoord is: ja! Het is een kwestie van enkele minuutjes voorverwarmen, frietjes erin en ongeveer 15 tot 20 minuten later komen je frietjes heerlijk knapperig uit de Philips Airfryer. Misschien ook niet geheel onbelangrijk: het schoonmaken van de Airfryer is super gemakkelijk want de onderdelen die vies worden kunnen gewoon in de vaatwasser en je hebt weinig tot geen last van nare luchtjes. Wij kunnen nog wel even doorgaan maar volgens mij begrijpen jullie het wel 😉

Als bloginsider ga je samen met ons de Philips Airfryer testen. Je krijgt een Airfryer thuisgestuurd waarmee je vervolgens lekker aan de slag kunt. Als bloginsider krijg je vijf leuke opdrachtjes, waarvan het de bedoeling is dat je deze deelt op je social media.

  • Ik mag meedoen aan de Philips Airfryer bloginsiders actie
  • Ik heb de Airfryer ontvangen
  • Recept 1: Friet & Snack test
  • Recept 2: een lekker (zelfbedacht) recept dat je met de Airfryer maakt
  • Je eindoordeel over de Airfryer

Vergeet ons niet te taggen en/of de hashtag #lekkerensimpel en #airfryerfans te gebruiken zodat we jullie resultaten kunnen zien.

Hoe doe je mee?
Vind jij het leuk om mee te doen aan deze leuke uitdaging en heb je zin om met de Philips Airfryer aan de slag te gaan? Meld je dan hier aan als bloginsider. Er worden 10 bloginsiders gekozen die mee mogen doen aan deze actie. Helaas kan niet iedereen meedoen maar houd vooral onze website in de gaten want wij gaan onder andere nog een lekker recept, bereidt met de Philips Airfryer, delen.

Aanmelden kan tot en met 15 november 2016. Wil jij een Airfryer testen?Dit artikel is in samenwerking met Philips.

Onze kookboeken