Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Win een gezond snackpakket van Boxbites

Boxbites
Mueslirepen, melkbiscuits, speculaasjes: hoewel ze allemaal erg lekker zijn, het zijn niet de meeste gezonde tussendoortjes. Als je weleens in de supermarkt op zoek ben geweest naar een echt goede snack (voor onderweg), dan stond je misschien wel een tijdje voor het schap te staren naar alle producten. Het is je dan misschien ook wel opgevallen dat in al die producten onnodig veel suikers en E-nummers zitten. Zelfs een ouderwetse Sultana is geen fijn product wanneer je probeert om zo gezond mogelijk te eten. Fruit is natuurlijk erg gezond, maar soms niet heel praktisch om mee te nemen. Wat is dan het antwoord? Boxbites.

Wat is Boxbites?
Bij Boxbites geloven ze de gezonde keuze simpelweg de beste keuze de beste keuze moet zijn. Daarom maken ze snacken gezonder, makkelijker, leuker en lekkerder. Boxbites is een wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks abonnement op snacks. De doos past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. In de box vind je 18 verschillende snacks, zoals voedingsrepen, nootjes, gedroogd fruit en chocolade. Op de website kan je zien wat voor lekkers je dan allemaal krijgt. Het is  een ideale oplossing voor de mensen die graag gezonde, maar wel heel lekkere tussendoortjes willen eten.

Boxbites
BoxbitesBoxbites
Wat kun je winnen?
We geven één box van Boxbites met daarin 18 heerlijke en verschillende snacks weg.

Hoe doe je mee?
Like Boxbites op Facebook en/of volg Boxbites op Instagram. Laat onder dit artikel een reactie achter voor 27 juni 2015 waarin je verteld waarom je de box wilt hebben en met wie je hem gaat delen. We nemen via de mail contact op met de winnaar.

Kan je niet wachten met de gezonde snacks proeven? Ga dan naar de website van Boxbites en bestel vast je eigen box.
Boxbites

Onze kookboeken

198 reacties op “Win een gezond snackpakket van Boxbites”
 • Eva

  Wat een súper leuke actie! Ik ben inderdaad altijd op zoek naar lekkere gezonde snacka, maar in de supermarkt is dat nogal lastig.. Dit zou dus ideaal zijn. Bovendien zien de verpakkingen er heel leuk uit, dus krijg je er meteen zin in!
  Ik zou de box delen met een van mijn beste vriendinnetjes. Die is in een half jaar 20 (!!) kilo afgevallen. Ze ziet er nu fantastisch uit en ik ben natuurlijk super trots op haar, dus ik gun haar wel wat gezonde en toch lekkere snacks!

 • lulu-may

  ook ik ben al een tijdje bezig met gezonder leven, niet omdat ik wil afvallen maar omdat ik het gewoon heel erg leuk vind!
  Mijn vriendinnen op school vinden het maar een beetje appart maar tegelijkertijd ook grappig dat ik dit doe!
  daarom lijkt het mij leuk om ze te laten zien & natuurlijk proeven dat gezonde snacks ook super lekker kunnen zijn !

 • yaminamens

  Hmm, dat zier er lekker uit! Ik zou de box delen met mijn studiegenootje Martine. Ik heb haar nog niet zo heel lang geleden leren kennen maar wij lijken ontzettend veel op elkaar qua houding en gedrag. Dit helpt ons niet alleen bij de laatste loodjes van het studiejaar, maar is ook perfect na een uur sporten.

 • kim

  Ik ben al. Een tijdje op zoek naar dé lekkere, maar ook gezonde snack. Door deze box gewinnen kan ik gelijk 18 verschillende snacks uitproberen en ik durf te garanderen dat er een bij zit die mijn daily snack zal gaan worden (of wie weet wel allemaal ;-)) ik zou dit graag met mijn vriendin Stephanie willen delen omdat zij hetzelfde “probleem” heeft en we zo gezellig

 • Maaike

  Ik wil de boxbites graag winnen omdat ik aan het herstellen ben van mijn eetstoornis, en ik nu moet aankomen. Dat vind ik nog best heel moeilijk, maar het lukt aardig als ik grotere porties eet van wel gezonde dingen! Ik eet vegetarisch vanuit morele redenen, en ik probeer ook vaak vegan te eten. Deze box bestaat uit gezonde, en vegan snacks.. Ideaal voor mij! Ik zou hier echt van kunnen genieten. En tja, aangezien alles me lekker lijkt – en ik moet inmiddels zelf aankomen -, ga ik de box lekker zelf opsmikkelen! Yum, ik verheug me er nu al op! Liefs, Maaike

 • Anna000101

  Waarom? Omdat het mij heerlijk gezond en voedzaam lijkt 🙂 Het is moeilijk om gezonde snacks te vinden en daarom is dit geweldig!
  Met wie? Mijn beste vriendinnen!

 • Nicole Offermans

  Omdat mijn vriend en ik echt van snacken houden zou dit pakketje ons natuurlijk helpen bij het maken van gezondere keuzes. Ik probeer er zelf al goed op te letten maar zijn (gevarieerde) gezonde snacks moeilijk te vinden. Ik ben zeker benieuwd naar de bites in deze box!

 • Jarige Inge

  Waarom ik die box met overheerlijke gezonde snacks verdien? Omdat ik vandaag jarig ben! Nu denken jullie waarschijnlijk: dan ben jij juist de laatste die em verdient, jij hebt al een feestje! Niets is minder waar, terwijl ik dit typ, ben ik heel even aan het sog-gen (studieontwijkendgedrag), om zometeen weer keihard door te studeren voor mijn tentamens. Het winnen van dit snackpakket zou mijn dag toch nog een feestje maken!

 • Cheyenne jansen

  Oeh wat ik ben ik benieuwd naar boxbites. Ik heb er al veel goed over gehoord en ik ben altijd op zoek naar lekkere en verantwoorde snacks. Ik ben veel onderweg en ontbijt/ lunch vaak in de auto dus deze snacks lijken mij ideaal voor onderweg. Ik zou deze snacks graag delen met collega, want we carpoolen vaak . We rijden verantwoord nu de snacks nog.
  Ik volg boxbites op facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 • Wendy

  Wauw! Ziet er geweldig lekker en gezond uit. Lijkt me super om te delen met collega’s die net als ik altijd op zoek zijn naar lekkere gezonde maaltijden en snacks! Mijn eeuwige strijd met de weegschaal zou een stuk makkelijker gaan 🙂

 • Rik

  O Spannend ik zou deze tussendoortjes graag met mijn zus willen proberen,lekker voor op het werk! Of tijdens de kennedymars die we samen gaan lopen.

 • will

  Wauw, lekkere winactie die gezonde tussendoortjes. Kan ik fijn mijn kleinkinderen verantwoord mee verwennen.

 • Daisy

  Wauw super actie! (:
  Ben al een tijd met een collega bezig met gezond eten.
  Samen ontbijten, lunchen en tussendoortjes.
  Tussendoortjes vinden we nog altijd wel lastig dus dit pakket zou perfect zijn,
  en zo kunnen we wat nieuwe dingen uitproberen! (:
  Ik zou dit dan dus ook met haar delen!

 • Esther

  Wat een goed initiatief van boxbites! Ik zou deze gezonde snacks heel graag willen winnen, omdat ik verplicht ben vanwege mijn gezondheid om tussendoortjes te nemen, maar ik wel graag iets gezond zou willen eten op zo’n moment. Dan voelt het voor mij beter. Ik zou deze snacks met mijn moeder delen, omdat ze altijd mijn dure gezonde snacks koopt :$.

 • Ik heb mijn levensstijl ongeveer klein jaartje geleden omgegooid naar een gezond en fit leventje! Ik voel me beter dan ooit! Mijn vriend is nu ook op de gezonde tour en ik wil samen met hem lekker smikkelen van box! Een snack eten zonder je schuldig te voelen, wie wil dat nou niet?! Top actie!

 • Oeeeh! Gezonde tussendoortjes zijn altijd fijn op dagen dat ik hard moet werken!
  Ik zou ze delen met mijn moeder, omdat die dan ook hard aan het werk is en ook wel een lekker tussendoortje verdient! 🙂

 • Wat een leuk initiatief! Snacken vind ik fijn met fruit, want ik probeer toch vaak op mijn gezondheid te letten. Maar een goed alternatief voor fruit is inderdaad lastig te vinden. Dit klinkt als een ideale oplossing! Mijn zus en moeder zijn ook gezond bezig, dus zullen het niet erg vinden deze box met mij te delen 🙂

 • Op zich een leuk initiatief, alleen jammer van al het verpakkingsafval…

 • Anne

  Ik zou het super leuk vinden om deze box te winnen! Ik ben bezig met een gezond eetpatroon op te bouwen omdat ik een eetstoornis heb (gehad). Deze snackjes zijn lekker en gezond en heb ik hard nodig om wat aan te komen!

 • Sinds 3 weken heb ik mijn website http://www.verslaafdaansuiker.nl online gezet! Omdat ik op zoek ben naar gezonde tussendoortjes waarmee ik mijn suikerschommelingen kan verminderen, zou ik heel graag deze BoxBites winnen!! 🙂

 • Edine

  ik doe graag mee, wil ze delen met mn kids en partner! hele gezin lekker gezond 🙂 volg ze op FB en Instagram!

 • Iris

  Ik wil hem heel graag delen met m’n vriend. We zijn beide aan het afstuderen en dan is de keuze soms nogal snel gemaakt om iets ongezonds te pakken omdat je er niet bij hoeft na te denken en meteen kan eten.

 • Leonie

  De laatste tijd maak ik vaak zelf gezonde snacks in de keuken. Dit is leuk om te. doen maar dit kost ook veel tijd! En mijn vriendje houdt ook graag van snacken dus zijn ze vaak binnen een paar dagen al op. Boxbites lijkt me super handig en lekker dus zou het graag een keer uit willen proberen samen met mijn vriend!

 • Danique

  Wat een leuke actie! Mij lijkt deze box heel fijn omdat ik bijna alle tussendoortjes mag hebben (ivm lactose intolerantie). Alle ‘ongezonde’ sultana koekjes enz. bevatten altijd melkpoeder. Maar omdat er zoveel in de box zit zou ik hem delen met mijn beste vriendin, omdat wij gek zijn op eten en nieuwe dingen uitproberen!

 • Paulien

  Heel tof!! Ik probeer uit mijn burn out te komen met behulp van gezonde, suikervrije voeding. Dit betekent inderdaad vaak fruit, noten en home made tussendoortjes. Om mee te nemen niet altijd even praktisch, ik hoop dat deze bites me een boost kunnen geven om door te blijven groeien! Ik zou hem delen met mijn lieve zusje die met me mee strijd en ook suikervrij eet, met haar drukke baan ook een grote opgave ❤️

 • Laura Bastiaans

  Ik ben samen met mijn moeder aan het afvallen, we zijn allebei al flink wat kwijt! We vinden het alleen moeilijk om een lekker tussendoortje te vinden zonder al die suikers etc. Dit zou dus de ideale oplossing zijn en kunnen we mooi samen delen! 🙂

 • Ilse Deborger

  Mijn zoontje moet van de ongezonde snacks af, ik wil als mama met hem de goede aanzet geven!

 • Karin

  Ik zou graag de box delen met mijn ouders! Gezonde snacks onderweg naar vakantie!

 • Tessa Groot

  Ik zou deze box graag winnen om uit te proberen. Ik ken dit helemaal niet! Ik ben flink wat afgevallen en wil graag op gewicht blijven, maar dat is lastig met alle suiker rijke tussendoortjes die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Mijn tussendoortjes zijn voornamelijk rijstwafels en soepstengels en ik maak af en toe gezonde snacks. Ik zou het pakket delen met mijn lieve vriendin die nu hard in de sportschool aan het werk is om haar overtollige kilo’s kwijt te raken voor haar bruiloft. Zij verdient ook lekkere gezonde snacks! Kunnen we er samen van ‘snoepen’ tijdens een gezellige dag samen!

 • Marije

  Wat lijkt dit me allemaal lekker! Het ziet er super uit en ik ben dan ook super benieuwd hoe het echt smaakt! Ik zou het opeten met mijn moeder, wij zijn samen tegenwoordig into gezonde dingen proberen, dus dit zou super zijn! Toffe winactie.

 • Mireille

  Ooeeeh ik waag ook zeker een gokje. Tussendoortjes zijn mijn favorietjes!

 • Melissa van Oirschot

  Graag! Ik zou graag eens wat meer variatie willen in mijn tussendoortjes en ben daarom zelf van alles aan het bakken en via sites aan het bestellen. Ik zou het daarom erg tof vinden om meteen meerdere dingen te kunnen proberen! Ik zou deze box delen met mijn moeder, die ook bezig is om haar lifestyle te veranderen!

 • suzan

  Jaaaaaa voor de vakantie! Kan ik de kids ook gezonde tussendoortjes in her buitenland geven! Moeders en kids blij ; )

 • Carla

  Gaaf! Ik doe ook graag mee, werk als ‘zuster’ in de wijk en dit is heerlijk om tussen 2 cliënten door even op te laden! Ik deel t met zuslief, die al heel gezond eet en kookt, maar 3 snackende-altijd-hongerige pubers in huis heeft!

 • Het zou heel fijn zijn als ik mijn piemeltrio thuis kan overtuigen dat gezond snacken lekker is (mijn heerschap van 5 en 7 jaar hebben daarin een andere mening) en dat je voor gezond en eerlijk snacken geen “geitenwollensokken” aanhoeft (de grote meneer die “eerlijk” eten oké vindt maar laten we vooral niet te gek doen)

  Dus ja, heel graag wat hulp in mijn kruistocht tegen de liga!!

 • Margo Petersen

  Ik ga deze zomer veel sporten en gezond eten! Deze BoxBites snacks zijn daar perfect voor, zodat ik gezond en lekker kan snacken! Super gaaf als ik dit zou winnen ? Fingers crossed 🙂

 • Manon

  Ik zou hem heel graag willen. Al een Keer besteld en de tussendoortjes met name de repen zijn onwijs lekker. Het is een kado om uit te pakken. Graag deel ik het met mijn vriend, zodat we samen gezond kunnen snacken.

 • Inge

  Gewoon omdat ik mijn vriend wil bedanken voor de steun tijdens het sporten! Gezellig samen sporten, gezellig GEZOND snacken!

 • gaaf ik doe graag mee 😀 ik zou deze box delen met manlief, die niet echt in gezonde snacks gelooft. misschien kan ik hem met deze box overhalen 😉

 • gerobi

  Ken de nākd, verder nog niet. Met wie ik ze wil delen??? Denk dat ze té lekker zijn om te delen ? maar zou ze graag uit proberen ?

 • Anouk

  Oeh, lijkt me heerlijk, van alles te proberen! Gezien ik sinds een maand op de gezonde tour ben ;)!

 • Evelyne Brand

  Altijd ben ik op zoek naar lekkere, maar zeker ook gezonde tussendoortjes/snacks! Dit is echter best lastig omdat er tegenwoordig overal wel teveel suikers etc. inzitten… Het lijkt me super om deze box te proberen en ben vooral heel nieuwschierig naar de inhoud! Ik zou hem delen met mijn lieve vriend die ook veel bezig is meteen gezonde lifestyle

 • Marijke

  Oh dit zou ik heel graag willen winnen. Mijn leven is inmiddels ingrijpend veranderd nu ik bijna 45 kilo ben afgevallen. Ik ben er echter nog niet…. nog 30 kilo te gaan. The road is hard and long….. het zoeken naar verantwoorde tussendoortjes soms ook. Daarom zou ik de box graag willen testen! Ik zou de box delen met mijn verloofde. Ook hij is super goed bezig met fit worden en hierdoor ook al flink wat kilo’s kwijtgeraakt!

 • Dana

  Deze box zou als geroepen komen. Ik heb net 6 weken examens achter de rug en de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het in die periode niet zo nauw nam met gezonde eetgewoonten. Dat moet dus opnieuw anders en zo’n heerlijk box met gezonde snacks lijkt me ideaal daarbij!

 • Lore reyniers

  Vandaag 6 maand gestopt met roken, met extra kilo’s als gevolg! Nu aan het proberen minder snoepen en gezonder snoepen. Gezonde tussendoortjes zijn moeilijk te vinden, dus zou heel blij zijn met dit pakketje!

 • Odette

  Ik ben net 10 kilo kwijt. Mijn vriend was solidair en is ook een aantal kilo lichter. Om gezond en verantwoord de zomer door te komen, lijkt me dit een ideaal pakket om samen met trots te delen!

 • Kim Wiltink

  Ik heb 2 weken geleden een kaak operatie gehad en kan 6 weken niet kauwen.. Maar ik wil daarna gezonder gaan eten met mijn vader! Ziet er allemaal super lekker uit!

 • elise douma

  Jummiee! Na mijn overwinning van anorexia kan ik deze lekkere snacks goed gebruiken! Wat zou ik die graag willen voor op mijn werk!!

 • Anngroen32

  Ik zou heel graag het pakket ontvangen. Momenteel 32 weken zwanger en ALTIJD trek 🙂
  Hoe gezonder hoe beter. Voor zowel mij als voor de baby.

 • Giovanna

  Wat een superleuke en -lekkere winactie! Ik zou deze box graag winnen, om zo kennis te maken met deze gezonde snackjes. Ik hou nu eenmaal van eten en tussendoortjes en hiermee kan dat op een verantwoorde manier. Ik zou deze box delen met mijn broer!

 • Ellie Norden

  Snacks van Boxbites is echt top
  Gezond snacken lijkt bijna een mop
  Ik zou t graag proberen
  En ook m’n kids willen leren
  Dat chips en koeken wellicht smaken
  Maar dit ze nog veel blijer zal maken

 • Amanda

  Hoe heerlijk bananenbrood ook is, soms heb ik behoefte aan een ander soort tussendoortje op werk! Ik ga het delen met mn collega’tje, die dat vast en zeker geen enkel probleem vindt 😀

 • Marjolijn

  Ik bestelde tot afgelopen week de box van bites we love. Voor gezonde tussendoortjes. Maar de laatste tijd, wordt ik steeds nieuwsgieriger naar allerlei andere tussendoortjes! Deze box is de perfecte manier om ze te proberen!

 • Hartstikke leuk om zo’n pakket te mogen proberen. Ik zou het graag voor onze kleinkinderen willen proberen en dan bij de ouders promoten om deze gezonde producten te bestellen. Zelf hou ik ook van gezonde producten???????? ben benieuwd. We zijn nooit te oud om te veranderen.?

 • Femke

  Ik zou het lekkers delen met mijn dochtertje. Het is lastig verantwoorde tussendoortjes te vinden die toch een echte traktatie zijn voor kinderen, dus maak ik het meestal zelf. Zo’n box met kant-en-klaar verantwoord lekkers lijkt me erg fijn en makkelijk!

 • Danielle

  Wauw deze box zou ideaal zijn om te proberen, mijn vriend werkt als politie agent hij wil heel graag weer beginnen met gezond eten maar door onregelmatige werktijden schiet gezond eten en gezonde tussendoortjes er nogal bij in, bij hem maar ook zeker zijn collega’s! Ik zou deze box aan hem mee geven voor op politiebureau, zodat alle collega’s het ook kunnen proberen en van alle appie to go en snacks tussendoortjes afblijven.

 • Ellen

  Lees dit tijdens mijn vakantie en na deze vakantie moet er dringend weer verantwoord worden gegeten……. Dus ga ik hem bij winnen delen met mijn lief die met zijn 160kg dringend wat aan moet doen.

  We wachten in spanning af…..

  Groetjes Dullekehoudtervan

 • Naomi Rossewij

  Ik zou de box graag met mijn lieve vriend willen delen. Beide zijn wij gek op snacks, maar lopen we vaak tegen het probleem aan dat gezonde tussendoortjes vaak tijdrovend zijn om te maken. In het dagelijks leven heb je hier niet altijd de tijd voor. Deze box is hier de ideale oplossing voor! 🙂

 • Wat leuk! Ik ben ze zowel op Fb als op Instagram gaan volgen 🙂
  Ik zou deze box met mijn papa delen, want hij probeert te vermageren (en het is nodig). Ik vind het zo’n zonde voor hem dat hij niet meer van al de koekjes en cakes kan eten terwijl wij heerlijk zitten te smullen..
  Duimen dus!

 • Anne

  Ik zou dit snackpakket van boxbites absolutely, certainly, without any doubt, truly, realllyyy graaag willen winnen! Ik zou deze heerlijke snacks delen met mijn zus en moeder, ik probeer ze al een jaar lang te overtuigen dat een gezonde snack net zo lekker en verzadigend kan zijn als een vette hap. Tot nu toe staat het volgens hen nog altijd 1-0 voor de vette hap, tijd om dat eens te veranderen!

 • Wat lijkt me dit lekker! Ik heb vaak moeite om (voor een student) betaalbare healthy snacks te vinden maar dit ziet er heeeel goed uit! Ik ga ook even een kijkje nemen op de website! En hmm, met wie ik het ga delen? Ik denk eigenlijk dat ik het helemaal alleen oppeuzel haha!

 • Leontine

  Tijdens lange dagen op de operatiekamer kan een gezonde snack er nog wel eens bij inschieten, daarom zou deze box met tussendoortjes heel handig zijn! Kan ik gelijk mijn collega’s ook blij maken met iets gezonds.

 • jessica

  Super leuke winactie. Ik heb deze boxen al veel voorbij zien komen, wordt er wel nieuwsgierig van. Dus ik zou het super leuk vinden om het te winnen en dan zou ik het delen met mijn dochtertje. Kan ze gezonde tussendoortjes meenemen naar de gastouder.

 • Kim

  Ohh zou super graag zo’n box willen winnen. Kan ik lekker gezond snacken. Vind het altijd lastig om het juiste uit te kiezen, dit zou enorm helpen!

 • Youri Schultz

  Ik vind het lastig om verantwoorde en zeker gezonde tussendoortjes te vinden die lekker zijn. Op deze manier zou ik mooi kunnen ontdekken wat er allemaal is en wat lekker is! Ik zou de box delen met mijn man en kinderen!

 • Yasmin

  Het lijkt me super leuk om ze te winnen! Ik ben druk bezig met gewicht verliezen. Heb er nu bijna 6 kilo af! Nog 20 te gaan. Ik deel de lekkernijen met mijn lieve vriend die mijn personal coach is!

 • patricia

  Ik hou van gezond eten maar gezonde tussen d oortjes vind ik nog erg lastig verder dan fruit kom ik eigenlijk niet dus het lijkt me super om dit pakket te winnen!

 • Elske

  Lekker!! ik heb geliked op instagram 🙂
  Delen ga ik zeker weten doen en wel met mijn huisgenoten. Na flinke stapavondjes kunnen we wel healthy snacks als deze gebruiken om onze energiepeil weer recht te trekken ‘the day after’;)

 • Noëlle

  Ik wil de box graag delen met mijn man. Vanwege mijn zwangerschap i.c.m. laag BMI moet ik echt wel wat meer eten dan normaal (wat behoorlijk moeite kost), maar automatisch eet mijn man dan ook meer en tja, hoe breng ik dat netjes…die moet juist wat opletten wat/hoeveel hij eet 😉 Deze box zou denk ik een heel goede optie zijn, zie lekkere dingen staan. Ik ga de site ook alvast eens bekijken 🙂

 • De zomer komt eraan dus met al de barbecues voor de deur, de ijsjes op vakantie en de cocktails op het terras lijkt het me een goed idee om het af te wisselen met deze heerlijke boxbites!

 • yvette

  Het lijkt me geweldig om die box te winnen omdat ik het best lastig vind om gezonde en vooral lekkere tussendoortjes te vinden. Door een beperking is het voor mij moeilijk om zelf tussendoortjes te maken, dus het lijkt me ideaal om zo ideetjes op te doen en vooral te proeven!

 • Myriam

  Ik ben erg benieuwd naar deze gezonde snacks, ik zou ze delen met mijn zoon.

 • Soezzz

  Ik zou die box graag winnen. Ik zou hem delen met een vriendin die regelmatig bij mij logeert, na onze all-inclusive vakantie is het echt nodig om weer even pas op de plaats te maken en hoe beter dan met deze lekkere dingen

 • Kim grote Punt

  Dit lijkt helemaal de uitkomst voor mij! Hoe vaak ik in de supermarkt op allerlei verpakkingen kijk op zoek naar de gezonde snacks. Helaas vind ik nooit wat geschikts. Als ik dit pakket win, zou dat ideaal zijn want dan kan ik proeven of dit wat voor mij is. Ik zal dan wat delen met een vriendin van mij, Emma, omdat we de zelfde zoektocht maken. We gaan zelf ook proberen gezonde snacks te maken, maar daar zal ik ook niet elke dag zin en tijd voor hebben 😉

 • Eetje

  Ik wil deze box heel graag winnen om te delen met mijn beste vriendinnetje. We zijn allebei gezond gaan leven, vallen samen langzaam maar zeker kilo’tjes af alleen moeten we voor gezonde snacks altijd ver weg omdat deze in ons dorp niet te krijgen zijn. Ga ook zeker eens op de website kijken

 • Froukje

  Deze box is perfect voor mij en mijn moeder! We zijn al lang op zoek naar gezonde tussendoortjes en dit is de uitkomst! Zou de box graag met haar delen!

 • Geweldig! Ik heb echt moeite om gezonde tussendoortjes te vinden en ik kan ook niet elke dag bv vier stukken fruit opeten (plus dat het om den duur ook mn neus uit komt hihi). Dit zou dus super handig zijn. Het pakket zou ik liever voor mezelf houden mwhaha, maar ik kan mij voorstellen dat mijn huisgenoten ook wel een stukje willen proberen!

 • Wilma

  Ik zou ook graag deze box winnen. Ik deel hem met mijn man.

 • Claiudia Noordermeer

  Super leuk idee en ziet er heerlijk uit, ik ga deze box met mijn dochters delen om ze te leren op een verantwoorde manier de trek te stillen en toch lekker te kunnen snacken

 • Marit

  Dit is de ideale oplossing voor mijn zoektocht naar lekkere, voedzame én glutenvrije tussendoortjes. Door mijn Coeliakie is dit soms een hele opgave, en hoé makkelijk is het dat ze allemaal in één box zitten? Ik deel ze dan graag met m’n vriend, die vaak uit gemak glutenvrij met me mee eet!

 • Kim van der Schoot-Steffensen

  Zou echt fijn zijn nu ik op dieet ben en alle gezonde producten zo duur zijn 🙁

 • Annemieke

  Drie maanden geleden begonnen met gezonder te eten en veel meer te sporten. Gezonde tussendoortjes zijn wel lastig om te vinden, wil deze heel graag een keetje proberen 🙂

 • Daniëlle

  Het is moeilijk eetgewoontes te doorbreken, voor jezelf, en dan ook nog je gezin meekrijgen. De moeilijkste momenten zijn de tussendoortjes, vooral als je het druk hebt. Dus om te delen voor het hele gezin, voor de lekkere trek momentjes.

 • anne marie

  Om al die lekkere snacks te proberen zodat ik weet wat voor gezonde alternatieve er zijn.

 • Francine

  Ik heb komende twee weken tentamens en dan zit ik de hele dag in de bibliotheek. Van al dat studeren krijg ik altijd zin in een snack. Helaas staan er bij de bibliotheek alleen automaten met chips, chocola en koekjes en in de ah is het ook best lastig een gezonde snack te vinden! Dit lijkt mij een goede kans om gezond te snacken tijdens het leren!

 • Ellen

  Wat een cool idee! Ik zou de box delen met mijn bijna 4-jarige kleine meissie zodat ze alvast kan wennen dat zulk soort tussendoortjes straks op school net zo lekker zijn als de dingen met tv-figuurtjes waar ze nu zo vaak om vraagt.

 • Monique

  Ik zoek een gezond en lekker alternatief voor het gebruikelijke snoepgoed, wil mijn dochter bewuster maken van gezonde snacks dus dit zou een mooie manier zijn om verschillende dingen uit te proberen. Ik duim!

 • Zou deze box heel graag willen winnen, voor mijzelf.
  kan haast niet eten door slokdarm maag problemen, moet vaak eten.
  Ben op zoek naar gezonde tussendoortjes waar niet veel suiker en vet in zit maar wat ik wel kan eten.
  En hoop dat ik dan niet verder afval en zelfs wat zou groeien.
  ga hard duimen.
  heb de pagina’s op face book geliked

 • Dee

  Ik zou de box heel graag willen winnen. Ideaal met de Nijmeegse vierdaagse in het vooruitzicht. Nee, ik loop niet, ik feest zeven dagen. Een gezonde snack zo nu en dan lijkt me een heel verstandig plan.

 • Kirsten

  Graag zou ik deze gezonde tussendoortjes winnen, ik verbaas mij er steeds meer over hoe in de, voor je gevoel, gezonde dingen e-nummers en onnodig veel suiker zijn toegevoegd. Het maakt mij soms zelfs boos dat de consument zo bedonderd wordt.
  ik ben heel erg opzoek naar dit soort lekker en vooral praktische snacks!
  Ik zou ze met zoveel mogelijk mensen delen, zodat iedereen over gaat op dit soort natuurlijke en verantwoorde dingen.

 • Tineke

  Ik ben net terug uit Malawi, Afrika. Een medevrijwilliger had 4 boxbites zakjes mee. Zij vond ze niet allemaal lekker, maar ik wel! Graag zou ik dit willen winnen om haar de boxbites te geven die ze wel lekker vindt en de overige snoep ik graag op!

 • Joyce

  Ik wil zeker deze box winnen. Wie wil dat niet. Snacken is wat je nog steeds graag doet maar wel gezond en toch eem verzadigd gevoel. En nee geen appel. Sinds paar maanden gezondere lifestyle aan het proberen. Maar het snacken is een ding zeker op dagen als het niet allemaal loopt zoals je wil. Delen ga ik hem niet. Ben single dus extra lang snackopties voor mij…

 • Dana

  Ik ga hem samen met mijn dochter delen 🙂

 • Eline

  Ik zou graag willen winnen voor mijn lieve schat en mezelf natuurlijk ?!!! Ben zelf al langer gezonder aan het eten en hij wil graag ook mee doen maar vindt het nog moeilijk! Misschien wordt het met deze tussendoortjes iets makkelijker.

 • Oooow die gezonde snacks heb ik vaak in me handjes gehad, het is zo moeilijk in de winkel welke smaak welk merk wat is jou echt lekker etc etc etc.. En het is zo makkelijk als je even geen tijd heb en of onderweg bent..ik zou deze box graag willen winnen zodat ik eens een x niet hoef te kiezen of te denken om de kosten?..ik zou deze box graag delen met me sportmaatje die nog helemaal geen weet heeft welke wel welke niet wat wel lekker is en wat niet noem maar op..duss jaaaaaa deze willen wij graag winnen!!

 • Martine

  zou wel heel erg fijn zijn om zoiets uit te proberen met kinderen die en niet tegen melk kunnen en niet tegen suiker….drama om iets gezonds te vinden!

 • Samira

  Hmmm lijkt me heerlijk om te proberen! Samen met mijn collega’s kunnen we zo gezond snacken tussendoor :P..

 • stella

  Héél graag zou ik de boxbites winnen zodat ik ze kan uitproberen. Ik ben 3 weken geleden gestart met gezonder eten waaronder zoveel mogelijk suikervrij. Ben razend enthousiast op jullie site terecht gekomen via fb en maak dankbaar gebruik van alle ideeën. Zou dus heel graag gebruik maken van de gezonde snackbox! Komt als geroepen!

 • Boukje

  Ik zou deze graag willen winnen zodat ik hem kan delen met mijn zusje! Zo kan zij er achter komen dat je ook gezond kunt snacken!

 • yummiiieee dit ziet er lekker en gezond uit

 • evelyne

  mijn vriend en ik zijn na een heftige tijd weer aan het sporten geslagen. Dit is een mooi tussendoor

 • Bente

  Ik vind het erg lastig om lekkere en gezonde snacks te eten. Heb een tijdje zelf muesli repen gemaakt met mijn moeder maar die bederven erg snel. Dus als ik ze win zal ik ze lekker delen met mijn moeder!! <3

 • Uiteraard waag ik ook mijn kans. ‘k Ben aan ‘t verhuizen, met mijn kleine autootje. Een hele maand, langzaam maar zeker. Lekker gezond eten lukt aardig, maar een snackje tussendoor durft al eens zoeter te zijn… Dus… De eerste die op dat moment een handje toesteekt mag eentje kiezen uit de grote doos !
  Alvast dank, je-weet-maar-nooit !
  Lie(f)s.

 • Femke

  ik wil deze box heel graag winnen omdat ik hard op weg ben naar een gezonder leven, ik ben ondertussen alweer bij les 13 van rennen met evy aanbeland naast dat ik fultime werk, en tijdens dit werk kan ik wel een gezonde snack gebruiken! De snacks kan ik dan delen met mijn collega’s, die zullen dat allemaal vast niet erg vinden ;)!

  liefs,
  Femke

 • Jolanda

  Werken in de zorg = geen tijd nemen om normaal te eten! Gevolg = dan maar snel een tussendoortje: niet erg als het dan een gezond tussendoortje is. Ik zou ze op kantoor zetten om te delen met collega’s.

 • Heerlijk, niet meer moeilijk lezen voor alle kleine lettertjes (ja, ik moet onderhand een keer aan een leesbril)… gewoon met vertrouwen iets lekkers eten. Ik deel het met mijn 4 kinderen die naar school ook wel eens een traktatie mee willen, want dat is het tenslotte – een traktatie!

 • Inge

  Klinkt goed. Zeker omdat ik voor veel fruit allergisch ben weet ik nooit goed wat ik als tussendoortje mee moet nemen. En thuis deel ik het graag met man en kinderen.

 • Ik ben aan het afvallen en ik denk dat ik dit dan wel een lekker tussendoortje vind

 • Renate

  Jaaaa heel graag wil ik deze actie winnen, en delen met mijn man. Gezonde tussendoortjes zijn welkom!

 • Anita H.

  Gezonde voeding is een must voor mij. Deze snacks zijn, niet in de laatste plaats vanwege de verpakking, ideaal om mee te nemen voor buitenshuis. Bijvoorbeeld naar de sauna, waar ik regelmatig vertoef. (Meegebracht eten mag daar eigenlijk niet worden genuttigd, maar ik doe het toch.) Echt delen van dit pakket zie ik eigenlijk niet zo zitten. Jawel, lekker egoïstisch. Maar ik vind het wel leuk om vriendinnen wat te laten proeven ervan.

 • Mij zou het heel leuk lijken om te winnnen. Ik wil graag een balans vinden tussen gezond en ongezond eten en dit is ook nog eens lekker. Ik wil graag mijn zus ook overtuigen om meer gezonder te gaan eten en ik weet zeker dat ze dit ook heel erg lekker zal vinden!
  X sharona

 • Brigitte

  Ik zou graag de box willen winnen als aanvulling op mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl.
  Ik zou de box delen met mijn zus Nicole die mij al een stapje voor is.

 • ilse de wachter

  Makkelijk gezegd om gezond te eten. Hopelijk is dit een Hulp om er echt mee te beginnen.

 • Marlies

  Ik ben nu een tijdje aan het overstappen naar een gezondere levensstijl, maar ik ben nog wel op zoek naar gezonde tussendoortjes die ook erg lekker zijn. Het zelf bakken lukt aardig, maar gezonde en lekkere snacks om mee te nemen, die heb ik nog niet gevonden. Het zou dan ook een geweldige kans zijn om deze te mogen proberen zondat ook ik straks kan zeggen: kijk dit zijn die gezonde snacks die heerlijk zijn.

 • Mandy

  Super leuke winactie!?ik zou graag de box willen winnen,omdat ik het nog best lastig vind om goed en verantwoord te eten en met deze geweldige box gaat dat zeker lukken!?en ik vind dat er in supermarkten nog teveel tussendoortjes liggen waar onwijs veel suiker in zit dat mogen ze gauw veranderen voor dit soort lekkere tussendoortjes!?ik ga hem samen met mijn vriend delen,omdat hij vaak te veel slechte tussendoortjes eet.

 • marijke de meijer

  Ik zou heel blij zijn met een box vol lekkere en gezonde tussendoortjes voor mijn kindjes. In de supermarkt is niet veel te vinden op het gebied van verantwoorde snakcks. Ik heb al een keer een box besteld, maar het is best prijzig, dus vandaar dat een gratis box goed uit komt!!

 • Lieke

  Super leuke winactie! Ziet er heerlijk uit. Ik zal dit graag samen met mijn vriend willen delen aangezien we samen op weg zijn naar een gezondere levensstijl. Gezonder snacken is wat hier bij hoort. Dit pakketje kan ons zeker helpen! 🙂

 • Nanita Tromp

  zou het graag delen met m’n kids. Kan in de supermarkt ook nooit echt een lekker tussendoortje vinden, alles zit vol suiker. En aLtijd fruit is ook een beetje saai, dus ben heel benieuwd naar deze “smuldoos”.

 • Anja

  Heerlijk, al die gezonde snacks! Met deze box kom ik de zomer wel door.

 • Ik volg op Instagram.
  Ik heet Enahmir op Instagram.

  Ik zou het delen met mijn zoontje van 11 die deze maand voor het eerst Ramadan doet!!! 19 uur p/dag vasten vraagt om een lekkere snack!

 • merelmocking

  Oeh, dat klinkt allemaal heel lekker. Ik ben altijd op zoek naar lekkere gezonde snacks, wat geen fruit is, en dan eindig ik toch altijd met crackers met kaas en koekjes etc. Dit lijkt me allemaal wel heul-errug lekker. Met wie ik het zou delen? Haha, niemand (alhoewel m’n broer ook wel obsessed is met healthy snacks dus ze zullen langzaam wel verdwijnen..).

 • Geen lang verhaal…..zou gewoon graag de Boxbites winnen. Het gezonde alternatief! ☺

 • Carlijn

  Hihi ik heb een keer een college gehad van Thomas over zijn Boxbites, ontzettend leuk! Heb de box helaas nog nooit besteld (blijf toch een studentje hè..), maar ben heel erg nieuwsgierig naar de tussendoortjes. Ze zien er allemaal zo lekker uit! Zou leuk zijn als ik de box een keer zou krijgen, ik zou hem delen met mijn huisgenootje en met mijn moeder!

 • Nicole

  Regelmatig maak ik zelf gezonde tussendoortjes. Ben erg benieuwd naar de boxbites.
  Ik zou mijn kinderen graag laten proeven, woensdag=koekendag op school en het zou leuk zijn om hen iets lekkers en verantwoords mee te geven.

 • Brigitte

  Super toffe box!! Eindelijk eens al die heerlijkheid proeven!!
  Zou hem delen met mijn collega’s. Na of tijdens een drukke werkdag in de zorg kunnen wij wel wat extra energie gebruiken!!

 • Tessa

  Ik ga hem delen met mijn twee dochtertjes, ik vind het belangrijk dat zij ook gezonde tussendoortjes krijgen. Af en toe snoepen mag best, maar als het gezonde maar de basis is 🙂

 • Kitty

  Lijk me super. Ik zou het graag proberen en mijn zoon ook. Wij zijn altijd op zoek naar gezonde tussendoortjes, maar at is lastig. Vaak zit er toch veel suiker in. Dus het blijft een beetje hetzelfde. Dit zou een fijne variatie kunnen betekenen.

 • Jorinde Meerveld

  Wauw hier ben ik nou echt enthousiast over! Ik ben op zoek naar hoe ik gezond kan snacken omdat ik borstvoeding geef en dus extra energie nodig heb. Ik pak dan snel koek of chips maar daar voel ik me helemaal niet goed bij. Dus ik zou dit graag proberen. Met wie ik hem ga delen? Ehm indirect met mijn zoontje en oké mijn man mag ook af en toe een hapje ? Groetjes Jorinde

 • Mariska

  Ik zou de box graag willen winnen. Momenteel ben ik aan het afvallen en wil daarna het echt op peil houden. En ik hou heel erg van een (slechte) snack. Misschien is dit wel de oplossing. Wel snacken maar wel Gezond.

 • Nathalie

  Heeeeeeel graag!!! Ik zit de hele dag op internet te speuren naar gezonde snacks en zelfs in de supermarkt zoek ben ik geregeld op zoek naar gezonde snacks, toch lastig merk ik. Uiteraard ga ik het lekkers delen met mijn 2 kids en vriend!

 • Jennifer wijngaard

  Wauw wat een geweldig idee we hebben allemaal wel is zin in een snack of tussendoortje zoals chocola maar dat is dan weer niet zo goed voor je.
  Dit is dan een super alternatief en makkelijk mee te nemen. Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik sinds kort 32 kilo ben afgevallen en dus heel erg met voeding bezig ben en gezond willen eten maar ik blijf mens en heb echt wel zin in een snack zo nu en dan dit is dan de perfecte oplossing en ik zou het delen met me mams omdat we allebij op de gezonde toer zijn gegaan. Zo hopelijk licht binnen kort die box bij mij op de deur mat ???

 • Monique

  Wat handig! Zelf ben ik model en ik moet dus altijd goed letten op wat ik eet. In de supermarkt kan ik nooit echte gezonde snacks vinden, afgezien van fruit natuurlijk. Vaak maak ik ook wel gezonde mueslirepen met de recepten van dese site, maar helaas ben ik niet echt een keukenprinsesje. Deze box lijkt mij een goede kans om echt lekkere en gezonde snacks te eten. Wie weet kan ik op deze manier mijn familie ook overhalen om gezonder te gaan eten, want mijn eigen creaties bevallen helaas niet zo goed!

 • Wendy

  Met een gbp is snacken noodzakelijk maar wat…..veel dingen bevatten te veel suiker. En aangezien ik em net pas heb ben ik nog op zoek naar wat dan wel….ideaal dit dus.
  Ik deel em met mijn gezin…hubby en zoon want hopelijk snoepen ze dit liever dan de suikerrijke varianten die ze nu binnen krijgen.
  Daarnaast deel ik mijn positieve ervaringen met mijn gbp lotgenoten op Facebook

 • Christhy

  Helemaal vergeten, delen doe ik natuurlijk met mijn huisgenoot en vriend 🙂

 • Monique van der Burg

  Wauw, wat een goed idee!!! Alleen zorgen dat de hond niet in de hal ligt als de box door de brievenbus valt. 😉 Met liefde test ik of de box hondbestendig is…

 • Ik wil wel eens proberen! Ben op de gezonde toer: veel minder suikers!!! Dus door de dag geen snoep en enkel water en s avonds 1 glas zoet en wat lekker (maar niet elke avond!!!) niet altijd makkelijk watnik ben een echte snoepkous!

 • Lijkt me heerlijk. Ben druk bezig met gezonde leefstijl. 35 kilo afgevallen en nog 15 te gaan. Dus gezonde snacks zijn zeker welkom hier.

 • Christhy

  Hallo Lekker en Simpel!

  Het schrijven van dit berichtje is spannend.. Zal het mij de kans geven om kennis te maken met deze gezonde snacks? Het afgelopen half jaar heb ik mijn leefstijl over de kop gegooid. Ik ben 10kg afgevallen door te sporten en gezond te koken en alles zelf gaan maken, geen pakjes en potjes meer in mijn gerechten. Ik heb geleerd om gezond eten meer te waarderen dan als het makkelijke snelle eten. Een van de dingen die ik lastig vind is gezond snoepen. Veel “gezonde” snacks uit de supermarkt zijn niet bepaald gezond. Op internet zijn er genoeg plekken om gezonde snacks te bestellen, maar snacken moet in mijn ogen lekker en gezond zijn. Veel snacks die ik tot dusver heb geprobeerd heb ik niet bepaald kunnen waarderen.. Ik ben dus heel benieuwd naar dit snackpakket! Mijn kookboek staar vol met gerechten van jullie, dus ik heb er vertrouwen in dat jullie weten wat lekker is!

 • Mart

  Ooh, lekker om met m’n dochter van 7 te delen! We houden alletwee van zoet, maar ik wil haar (en mezelf) zo min mogelijk suiker laten eten.

 • Karin

  Ja graag! Misschien dat man en kids dan ook eens voor de gezonde tussendoortjes gaan!

 • Eline Verhoeven

  Leuke actie! Ik zou de box graag willen delen met mijn man. We zijn al een poosje bezig met afvallen en we zijn altijd op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes. Lijkt me super om uit te proberen!

 • Ciska

  Ik ben al enige tijd bezig met afvallen, gozonde en vullende tussendoortjes vinden vind ik lastig. Met dit pakket zal het mij vast lukken om gezonde tussendoortjes te eten! Ik zal het pakket delen met mij zus omdat zij hetzelfde ervaart!

 • Aukeline van Dorp

  Ik zou de box delen met mijn vriend, omdat wij altijd zo gezond mogelijk proberen te eten/leven, maar de tussendoortjes in de supermarkt vinden we maar niks. Mijn vriend probeert ook al een tijd af te vallen, en dat zal een stuk helpen met zulke lekkere en gezonde tussendoortjes. Ideaal!

 • nathje

  Mijn man en ik zijn gek op snacks…. Helaas de ongezonde, dus weer zouden graag dit eens willen proberen 😉

 • Kristel

  Lijkt me erg lekker en handig deze box! Ik zou hem met liefde met mijn vriendje delen:).. we proberen vaak fruit mee te nemen naar school maar nemen daarnaast ook altijd een ongezond koekje mee.. deze gezonde tussendoortjes zouden een stuk beter zijn! Daarnaast is de kans op een “bananenbom” in je tas ook een stuk kleiner met deze tussendoortjes haha

 • Wat een leuke winactie. Ik kende dit concept nog niet. Doe graag mee met de actie en volg BoxBites nu op Instagram. Waarom ik mee doe? Ik ben bezig met gezonder leven door betere keuzes te maken met eten en meer te bewegen. Gezonde tussendoortjes zouden dan welkom zijn om het makkelijker te maken. Een vriendin van me is ook bezig om gezonder te leven en met haar zou ik dan graag de inhoud delen mocht ik winnen.

 • chantal

  Gaaf! Goede actie om te laten zien dat het anders kan. Ik zou hem delen met mijn vriendin die voedingsdeskundige is om ideeën uit te wisselen en er meer over te leren 🙂

 • Lieke

  Ik ben inmiddels 48 kg afgevallen en dat wil ik graag zou houden!! Ik ben altijd op zoek naar gezonde en verantwoorde tussendoortjes. Daarom wil ik deze heel graag proberen!

 • Mirjam

  Wat een leuke winaktie!! Uiteraard probeer ook ik de slechte tussendoortjes wat vaker te laten liggen en te zoeeken naar gezonde alternatieven. Helaas lukt het mij daar nog niet heel goed om mijn weg in te vinden. Af en toe bak ik zelf gezonde tussendoortjes, maar deze box zou in drukke tijden een geweldige uitkomst zijn! Dus die wil ik wel heel graag proberen!

 • Ik zou de box delen met mijn gezin. Eens wat anders te snacken voor mijn kinderen!

 • Dit is misschien wel de ideale oplossing om mijn zoon van 4 iets gezonds binnen te krijgen, het is het proberen zeker waard.

 • Linda

  Ik kan de hele dag door blijven snaaien want ik heb altijd trek. Helaas zijn dit niet altijd gezonde snacks met als gevolg megadips door teveel suiker….Daarom ben ik heel erg benieuwd of dit echt gezonde snacks zijn.

 • Ewa

  Mmmm wij zijn gek op gezonde snacks, deze box zou ik samen met mijn zoontje van bijna 2 delen. Je kunt niet vroeg genoeg gezond snacken.

 • Puck

  Deze box wil ik graag met mijn moeder delen. Zij heeft mij een aantal van deze lekkere tussendoortjes laten proeven, maar we kennen ze nog niet allemaal.

 • Marielle

  ja lekker gezond snacken met de kids of met mijn vriendinnen!

 • Ilze

  Ik werk als huishoudelijke hulp. Dus ik moet vaak tussendoor eten. Gezonde snacks zijn zo lastig te vinden!

 • Sam

  Ik zou deze box delen met mijn man. Hij is diabetes type 1 patiënt en vindt het erg moeilijk om van het snoep af te blijven. Ik zou hem graag laten zien dat er ook lekkere gezonde tussendoortjes zijn.

 • Mellanie

  We zijn hier thuis ook begonnen met beter op te letten wat er allemaal in zit. Vooral voor de kleintjes. Ze willen toch graag wat lekkers mee naar school of thuis. En overal zit suiker in. Iets wat ik mijn kinderen niet de hele dag door wil geven. Maar dat is best lastig te vinden. Dus wij zouden het heel erg graag willen proberen. Ik zou het dan delen met mijn man en onze twee kindjes! Zodat ze een lekkere gezond tussendoortje kunnen nemen.

 • Ellen

  Mijn vriend en ik houden van snoepen/snacken. Helaas heeft dit nu ook z’n gevolgen (o.a. aangekomen en verminderd conditie). Vaak hebben we geprobeerd de snacks/snoep te laten staan / over te slaan. Dit vinden we beide erg moeilijk. We zijn nou eenmaal gek op (hartige) tussendoortjes. Het zou dus super zijn om dit pakket te winnen en gezonde tussendoortjes te proberen.

 • Vera

  Ik ga de box gebruiken als we op vakantie gaan! Thuis bak ik zelf vaak lekkere gezonde tussendoortjes, maar dit zal dan niet gaan helaas. Ik ga de box delen met mijn man en zoontje!

 • O ja, graag! Daar zitten allemaal heerlijke dingen in, sommigen ken ik nog niet. 🙂

 • margriet

  Dit zou goed uitkomen. Mijn man is al een poos bezig met afvallen. Ik net 2 weken. Volgens hem moet ik geen tussendoortjes eten. Maar ik wil hem overtuigen dat dat wel kan met deze lekkere gezonde snacks

 • shirin

  Hmm als zwangere ( hongerige) vrouw en moeder van een klein snoepkontje van 3 zou deze box erg welkom zijn! Ik probeer voor mezelf en mijn (bijna) twee kindjes lekker gezond te leven en deze gezonde snacks zouden een super aanvulling zijn! ? bij de vorige zwangerschap meer dan 20 kilo aangekomen, afgelopen jaar door gezond te eten 30 kilo kwijt geraakt en ik doe nu mijn best om deze zwangerschap lekker gezond te doen! ?☺️

 • victoria

  Leuke actie, maar een nog leukere actie zou ik vinden om jullie kookboek te winnen ? dan doe ik zeker mee met de winactie

 • Denise

  Lijkt me super lekker! Kan ik delen met mijn collega’s op werk.

 • Mirjam

  Oh ik zou het heel graag uitproberen!!! Ben namelijk hard op zoek naar gezonde voeding en tussendoortjes, om te kijken of het een positief effect heeft/ geeft op mijn chronisch zieke lijf 🙁 Uiteraard mag mijn vriendin ook mee proeven 😉

 • Ilsiee Prins

  Hmmm jammie! Ben dol op gezonde snacks en heb al een aantal geprobeerd van dit pakket! het bevalt goed en erg lekker! Ik maak graag een kansje op de box…. Heeeerlijk! lekker samen met mijn mams smikkelen. Leuke actie! groetjes ilsiee

 • Merel van Schagen

  Ah, lekker! Ik zou dit pakket gaan gebruiken deze vakantie; het lijkt me een hele gezonde optie als je bijv. een dagje uitgaat! Ik zou ze delen met mijn lieve beste vriendinnetje, samen lekker oppeuzelen!

 • Ik wil heel graag meedingen (en ja, ik volg boxbites nu op instagram en heb geliked op facebook). Echt een toffe winactie! Als student heb ik maar een beperkt budget en ga daarom meestal voor de goedkoopste tussendoortjes, dat is helaas ook altijd het ongezondste (waarom is een chocoladekoek goedkoper dan een appel of een zak nootjes?). Ik wil wel heel graag wat gezonder “snacken” in de pauzes van college of als ik in de universiteitsbieb zit, dit zou de perfecte winactie zijn! Ik zou de box delen met mijn huisgenoten, die net als ik af en toe ook wel wat meer gezonde producten kunnen gebruiken!

 • Wegens gezondsheidsproblemen besloot ik enkele maanden geleden mijn voedingspatroon helemaal om te gooien. Sindsdien eet ik suikervrij en voor een grootdeel ook glutenvrij. En ik heb me nog nooit zo goed gevoeld 🙂
  Soms heb ik het enorm druk en dan vergeet ik wel eens fruit ofzo mee te nemen naar het werk. Zo van die handige, gezonde ready-to-go snacks zouden dan wel van pas komen.
  Het vriendje zou dan mogen meegenieten van deze healthy lekkernijen.

 • Ik zou deze box delen met mijn moeder. Nu ik weer thuis woon is het erg moeilijk om gezond te eten, aangezien er bijna altijd ongezonde snacks in huis zijn. Mijn moeder eet hier zelf weinig van, maar ik kan er maar niet van af blijven, daarom zou ik het erg fijn vinden om de kasten vol te stoppen met gezonde snacks!

 • Joni

  Sinds een paar weken woon ik voor het ‘echt’ op mezelf. Ik moet nog een eigen ritme krijgen, want iedere dag werken en dan nog proberen gezond te eten en sporten, is lastig. Daarom zou deze box mij kunnen helpen om gezond te snacken en er zo voor te zorgen dat ik sneller een gezond ritme krijg 🙂 Wat zou dat fijn zijn. En ik zou het willen delen met mijn collega’s, omdat zij ook wel eens wat gezonder mogen eten (iedere week is er wel taart, chips en koek op het werk, oeps!!).

 • Ik zou dit graag willen winnen, omdat het met ontzettend handig en lekker lijkt om mee te nemen als tussendoortje 🙂 Ik deel het graag met mijn vriend.

 • Lola

  omdat deze tussendoortjes me heel lekker lijken & ik het soms lastig vind om te variëren met gezonde tussendoortjes.
  ik zou deze lekkere dingen delen met vriendinnen of met m’n moeder.

 • Christien Bosch

  Het lijkt mij een goed idee om zo samen met man en dochters te ontdekken dat snacken ook op een verantwoorde manier kan!

 • S Grolman

  Graag zou ik box willen winnen om eens wat nieuwe gezonde snacks te ontdekken.
  In het afgelopen jaar ben ik 25 kilo afgevallen en heb ik al diverse “healthy snacks” gemaakt of soms gekocht. Toch zou dit mij de perfecten kans lijken om nog meer fijne snacks te ontdekken als pre-workout.

  De snacks zou ik willen delen met mijn moeder, zij heeft mij door dik en dun gesteund! En verdient daarom ook uiteraard deze verwennerij.

 • Carola

  Omdat ik zo’ n verschrikkelijke snoeper ben wil ik nu ook weleens een beetje gezond gaan snoepen en ik dus reuze benieuwd ben naar deze gezonde snacks

  • Carols

   En deel ik hem met m’n vriendinnetjes Trudie en Ivonne

  • Carola

   Omdat ik zo’n verschrikkelijke grote snoeper ben wil ik nu ook weleens een beetje gezond gaan snoepen en ik dus reuze benieuwd ben naar deze gezonde snacks en zou ik ze graag willen delen met mijn dingetjes Trudie en Ivonne

 • Dit lijkt me geweldig om te proberen! Ik ben zo vaak op zoek naar gezonde tussendoortjes om mee te nemen! Thuis eet ik het liefst een bakje kwark met fruit, maar dat stop je niet standaard in je tas :(. Ik ben razend benieuwd naar deze tussendoortjes en zou ze graag delen met mijn kersverse verloofde die ook wat gezonder wil gaan eten ter voorbereiding op zijn training als vrijwillig brandweerman!

 • Suzanne

  Jaa ik wil dit heel graag winnen met de zomer op komst en dan deel ik hem met mijn huisgenootje!

 • El

  Wat een mooi pakket.past precies om mijn levensstijl.om mijn dochter te inspireren zal dit pakket mooi van pas komen

 • Aylin

  Graag zou ik dit pakket winnen omdat mijn broertje moet afvallen en door middel van deze box zal hij inzien dat er ook gezonde tussendoortjes zijn. Hopelijk vindt hij het zo lekker dat hij geen ander soort tussendoortjes wilt. Om deze reden zou ik deze box delen met mijn broertje.

  Ik doe mee via Instagram, en ik heet: Aylinnn___

 • Mathilde

  Leuke actie! Zelf eet ik heel bewust en gezond, maar tussendoortjes blijven zo lastig (vooral onderweg). Het pakket zou ik delen met mijn zus, die sinds een tijdje super gezond is gaan eten en veel is afgevallen. 🙂

 • Eveline

  Leuke actie, ik doe mee! Ik eet graag gezonde, maar ook lekkere dingen en snacks zijn helaas meestal ongezond. Deze snacks zouden daarom perfect voor mij zijn:)

 • Wilma

  Over een paar weken weer lekker op vakantie. Ik vind het alleen erg moeilijke om lekkere en gezonde tussendoortjes te verzinnen voor onderweg. Met deze box ben ik in 1x klaar. Op naar een gezonde vakantie!

 • Nienke

  Leuk, ik doe mee. Ik volgde Boxbites al op IG. Het lijkt me leuk om verschillende dingen uit te proberen. Denk niet dat ik het zou delen.. 🙂

 • Nens

  Ikzelf ben altijd op zoek naar gezonde tussen doortjes voor mij en… Mijn zoon van bijna 10! Hij is gek op alles dus is een goeie tester voor deze box! Ziet er reuze lekker uit ! Ga gelijk opzoek naar info hierover via hun fb…

 • Oei, dat lijk me lekker zeg. Ik zou hem het liefst niet delen natuurlijk hahaha maar vooruit, dan maar samen met mijn dochter. Wij zijn enorme snoepkonten dus dit is beter natuurlijk. Ik ben boxbites gaan volgen via IG.

 • Oeh deze box wil ik wel uitproberen! Ben zelf al lang bezig met gezond eten, maar tussendoortjes blijft soms lastig. Ik zou hem delen met mijn man. Hij sport veel en grijpt daardoor ook snel daar ongezonde tussendoortjes. Hiermee kan ik hem mooi eens laten zien dat het ook op een ongezonde manier kan 😉

 • Janneke

  Na een rotperiode opnieuw begonnen met het omgooien van mijn eetgewoonte en weer proberen te gaan sporten. Gezonde gerechten heb ik, maar deze gezonde snacks zouden een geweldige aanvulling zijn!

 • Ik zou mijn winst delen met mijn vriend en zonen en er zelf ook van genieten natuurlijk 🙂

 • Van den Brande Mayke

  ooooh deze zien er super lekker uit, sinds mijn dochter (ondertussen 3,5) is geboren ben ik veel bewuster gaan leven. En deze heerlijke snacks zou ik graag met haar willen delen alsook met alle kindjes van haar klas van de Freinet school “toverbos”.

 • Àngela

  Ik ben al een tijdje bezig om gezonder te eten, gezonde snacks voor tussendoor is lastig om te vinden. Daarom lijkt me dit de perfecte doos om mijn leefstijl nog gezonder te maken met deze tussendoortjes!!

 • Jessica

  Ik ben begonnen met een gezonde levensstijl maar ben nog wel op zoek naar gezonde tussendoortjes. Het lijkt me tof om deze een keer uit te proberen

 • Rianne

  Sinds 1,5 week heb ik het roer helemaal omgegooid. Ben ik helemaal op de gezonde tour! Alleen lekkere,gezonde snacks vinden, is nog lastig. Deze box zou ideaal zijn, zo kom ik erachter welke gezond en lekker zijn. En kan ik het overal gemakkelijk mee na toe nemen!

 • Ik houd van gezonde snacks, heb de auto de deur uitgedaan en doe alles op de fiets en zou dit alles lekkers met mijn zoon willen delen, hij is een harde werker en verdient dit zeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.