Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x varieren met wraprolletjes

  • Snacks

Wraprolletjes met pesto en kipfilet
Wij zijn dol op wraprolletjes. Ze zijn namelijk super snel te maken, iedereen vindt ze lekker en je kunt heel gemakkelijk verschillende varianten maken. We delen vandaag een aantal variaties. Hierboven zie je trouwens wraprolletjes met pesto en kipfilet.

Wraprolletjes met roomkaas en zalm
Smeer een wrap in met een laagje roomkaas met kruiden. Hier overheen verdeel je een plakje zalm en een handje rucola. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Rol de wrap op en snijd in 5-6 rolletjes. Steek eventueel in elk wraprolletje een cocktailprikker.

Wraprolletjes met serranoham
Smeer een wrap in met een dun laagje pesto. Leg hier een plak (oude) kaas op en een plakje serranoham. Verdeel wat sla of rucola over de serranoham en breng op smaak met een snufje zwarte peper. Rol de wrap op en snijd in 5-6 rolletjes. Steek eventueel in elk wraprolletje een cocktailprikker.

Wraprolletjes met tonijn
Snipper een half uitje. Doe het uitje en een blikje tonijn in een kom. Voeg 1 eetlepel mayo en een snufje zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Schaaf een stuk komkommer in dunne plakjes. Verdeel wat van de tonijnsalade over een wrap, daarna wat komkommer en als laatste wat ijsbergsla. Rol de wrap op en snijd in 5-6 rolletjes. Steek eventueel in elk wraprolletje een cocktailprikker.

Wraprolletjes met eiersalade
Gebruik een kant-en-klare eiersalade voor deze wraprolletjes of maak zelf een eiersalade. Leg een plak ham op een wrap. Smeer wat van de eiersalade hier overheen. Als laatste nog wat rucola en een snufje zwarte peper. Rol de wrap op en snijd in 5-6 rolletjes. Steek eventueel in elk wraprolletje een cocktailprikker.

Wraps met kip-kerrie
Je kunt kant-en-klare kip-kerriesalade gebruiken of zelf een kip-kerriesalade maken. Smeer wat van de kip-kerriesalade op een wrap. Verdeel wat rucola er overheen en oprollen maar. Snijd de wrap in 5-6 rolletjes. Steek eventueel in elk wraprolletje een cocktailprikker.

Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

Onze kookboeken