Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

2 handige restaurantapps voor in het buitenland

2 handige restaurantapps voor in het buitenland
Als wij op vakantie gaan naar het buitenland op een plek waar we nog nooit geweest zijn, maken wij meestal gebruik van een handige app op onze telefoon om een goed restaurant te vinden. In dit artikel delen we welke apps wij hiervoor gebruiken.

Onderstaande apps heb ik standaard op mijn telefoon staan en gebruik ik meestal alleen als we op vakantie gaan. Voordat we vertrekken sla ik alvast een paar leuke plekjes. Ter plekke zoek ik in de buurt naar nog wat leuke hotspots en dan is een kwestie van gaan met die banaan en smullen maar!

TripAdvisor
TripAdvisor is de app die wij het meeste gebruiken. Je kunt in deze app niet alleen zoeken naar restaurants maar bijvoorbeeld ook naar bezienswaardigheden en hotels. Zelf vind ik het fijn om meteen de boordelingen (en foto’s) van andere reizigers te kunnen lezen en daarna het restaurant, hotel of bezienswaardigheid te kunnen opslaan.
Tripadvisor
Yelp
De populair app Yelp wordt internationaal veel gebruikt voor het zoeken naar restaurants, maar het bevat ook informatie over tankstations, supermarkten en andere bedrijven. Wij hebben zelf gemerkt dat deze app goed werkt in Amerika omdat hij daar heel veel gebruikt wordt. In Europa gebruiken wij liever Tripadvisor.
Yelp

Maak jij ook gebruik van apps om leuke restaurantjes in het buitenland te vinden? We horen het graag!

Onze kookboeken