Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Paasrecepten

Het voorjaar hangt in de lucht en Pasen is om de hoek. We kunnen niet wachten om de keuken in te duiken en heerlijke gerechten te bereiden. Zonder dat je lang in de keuken staat, kan je de lekkerste paasrecepten maken. In een mum van tijd is de tafel gevuld met lekkers en schuif je met vrienden en familie aan. Van het ontbijt tot aan het diner: voor elke maaltijd zijn er heerlijke paasrecepten die bij iedereen in de smaak vallen.

paas chocolade

Paas chocolade

wafels met ei en bacon

Rocky road met paaseitjes

Quiche met zoete aardappel en feta

Cruffins met kaneel en suiker

Aardbeien muffins

Bastogne brullee

Bastogne brulee

Broodjes met roomkaas en eiersalade

Broodjes met roomkaas en eiersalade

Citroen-maanzaad cupcakes

wraprolletjes met rosbief

Wraprolletjes met rosbief

Bananenbrood met paaseitjes

Plaattaart met ei en spek

Citroen tiramisu

Scones met bessen

ham kaas rolletjes

Ham kaas rolletjes

gevulde avocado net eiersalade

Gevulde avocado met eiersalade

Paashaas kaneelrolletjes

Croissant plaattaart met ham

Mango cheesecake in een glaasje

Pittige gevulde eieren

Gevuld broodje ei

Italiaanse cheesecake

Gezonde havermoutpannenkoeken

monkey bread

Monkey bread

Ei recepten

Wij kunnen ons Pasen niet voorstellen zonder eieren, maar we kunnen er veel meer mee doen dan simpelweg koken en eitje tik. Maak je gekookte eieren bijvoorbeeld nog lekkerder door gevulde eieren met kerrie of met bacon te maken. Ook hebben we een recept voor heerlijke croissantjes gevuld met eiersalade. Of maak in no time deze makkelijke broodjes ei uit de oven.

Zoete recepten

Ook voor de zoetekauwen zijn er genoeg heerlijke paasrecepten. Een mooi paasbrood mag natuurlijk niet ontbreken op een gedekte paastafel. Met dit makkelijke recept maak je zelf een paasbrood met spijs. Of wat dacht je van heerlijke scones, zelfgemaakt brioche brood of advocaat tiramisu? Een echte showstopper is de eggnog cheesecake: iedereen zal versteld staan!

Aankleding

Maak Pasen nog knusser door de tafel leuk te dekken en versieringen te maken. Ook kan je met gerechten veel doen om de tafel gezellig te maken. Zo kan je bijvoorbeeld paashaas pannenkoeken maken, of een paashaas ei. Op zoek naar een leuke manier om de eitjes te presenteren? Maak dan de ei-kuikentjes! Een gegarandeerd succes.