Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Bakken

Op zoek naar lekkere en simpele bakrecepten? Wij delen de lekkerste bakrecepten die niet ingewikkeld zijn om te maken. In het overzicht vind je zowel zoete als hartige bakrecepten. Lekker voor bijzondere gelegenheden of om van je gewone dag een feestje te maken. Wat in ieder geval zeker is: met deze recepten zet iedereen een lekker baksel op tafel.

appelcrumble met speculoos

Appelcrumble met speculoos

Onzichtbare appelcake, Gâteaux Invisible

Rocky road met paaseitjes

Espresso brownietaart

Chewy chocolate chip cookies

Appelbeignets uit de oven

Wafel recept

Koffiecake

Appelflapjes – zak van Sinterklaas

Appel-noten cake

Pumpkin spice bananencake

Appelkruimel cheesecake

tiramisu koekjes

Tiramisu koekjes

Italiaanse appeltaart

Ricotta cake met blauwe bessen

Aardbeien muffins

Franse appelcake

Perzik kruimeltaart

Bagels van Griekse yoghurt

appeltaart

bananenbrood kaneelrolletjes

Bananenbrood kaneelrolletjes

koekjes met chocola

Koekjes met chocola

Bastogne brullee

Bastogne brulee

Citroen-maanzaad cupcakes

Recepten voor bakken

Op deze pagina vind je al onze recepten voor bakken. De recepten zijn zowel geschikt voor iedereen die vaak in de keuken staat om te bakken, als voor iemand die dat maar heel af en toe doet. Sommige kosten wat meer tijd, maar sommige zijn ook zo klaar omdat we gebruik maken van bladerdeeg. In het overzicht vind je onder andere recepten voor koekjes en taarten, maar ook allerlei cake recepten en recepten voor bijvoorbeeld hartige taarten en lekkere hapjes. Dus of je nu zin hebt in mini saucijzenbroodjes of een cheesecake, of in een sticky toffee cake of een zoete pompoentaart, je vindt het hier allemaal.

Heb je alle recepten al een keer gemaakt, of vind je het veel leuker om de keuken in te duiken met een kookboek? In onze nieuwe bakboek ZOET, vind je nog veel meer inspiratie. Zo kun je wekelijks iets lekkers bakken voor jezelf, je partner, je buren of je collega’s.

Bakrecepten voor speciale gelegenheden

Op zoek naar bakrecepten voor een speciale gelegenheden? We hebben ook een heleboel lekkere bakrecepten voor bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaas, Pasen of Oud&Nieuw. Wat dacht je bijvoorbeeld van een arretjescake met speculaas, perenbollen of een oliebollencake? De recepten vind je zowel in dit overzicht als op de pagina’s met recepten voor de feestdagen. En mocht je op zoek zijn naar iets lekkers voor tijdens Koningsdag of voor wanneer Nederlandse sporters mooie prestaties leveren? Kijk dan eens bij onze oranje recepten!  

We horen graag wat jouw favoriete bakrecepten zijn!