Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Best bekeken recepten

Lekker en Simpel bestaat nu alweer iets meer dan een half jaar. Vandaar dat we het leuk vonden om een te kijken welke recepten er het best zijn bekeken tot nu toe. Hieronder zie je de vijf meest bekeken recepten, met bovenaan het best bekeken recept. 

Op een welverdiende eerste plaats, staat de [intlink id=”1866″ type=”post”]bokkenpootjes taart[/intlink]. Het blijft een heerlijk recept en ik maak hem nog altijd voor verjaardagen en partijtjes.

Op de tweede plaats, met 7.023 bezichtigingen: [intlink id=”3867″ type=”post”]de Lekker en Simpel kapsalon[/intlink] Een heerlijke ovenschotel en zeer makkelijk te bereiden. Dit is echt één van mijn lievelingsrecepten.

De bronze médaille gaat naar de [intlink id=”2955″ type=”post”]mini lasagne hapjes[/intlink]. Lekker variëren met ingrediënten en smaken, allerlei mogelijkheden met dit recept. In totaal hebben 6.922 mensen dit recept tot nu toe bekeken.

Geheel onverwacht trof ik op de vierde plaats de [intlink id=”2059″ type=”post”]verse muntthee[/intlink] aan.

En tot slot, een receptje uit de oude doos. De foto’s waren in het begin, toen we met de site begonnen, helaas van wat mindere kwaliteit. Toch een welverdiende vijfde plaats voor de [intlink id=”470″ type=”post”]chocoladetaart met bastogne bodem[/intlink].

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *