Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Reserveer het Lekker en Simpel Kookboek NU!

 photo PicMonkeyCollage_zpsec2ec5c0.jpg

Jaja, jullie (en wij ook!) hebben er lang op moeten wachten maar het Lekker en Simpel Kookboek kun je vanaf NU reserveren. Het kookboek wordt geleverd vanaf 24 oktober. Wil je nou verzekerd zijn van een exemplaar en ook nog eens kans maken op leuke prijzen, bestel dan NU het kookboek!

In het Lekker en Simpel kookboek kun je 100 lekkere en simpele recepten vinden, waarvan meer dan 60 hoofdgerechten. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen het allemaal lekkere en simpele gerechten zijn waarbij de meeste recepten ook nog eens binnen 30 minuten op tafel staan! Natuurlijk kun je een enkele toprecepten van onze website in het kookboek vinden zoals de Kipsalon en de No Bake Malterse Cake, maar dan wel in een extra lekker nieuw jasje! Verder bestaat het kookboek voor ongeveer tachtig tot negentig procent uit nieuwe recepten welke niet op de LekkerEnSimpel.com staan en ook niet zullen komen! Het kookboek is dus echte aanvulling op de website en een musthave voor iedere kookliefhebber.

Een paar recepten die je in het kookboek kunt verwachten:  lekkere eenpansgerechten zoals een éénpanspasta met spinazie, creamy rijstschotel met kip en broccoli, homemade groenteburger, pittige Spaanse kipburger, tortellini ovenschotel, Italiaanse plaattaart en een salade met krokante kikkererwten.

 photo PicMonkeyCollage_zpsd36ca2f1.jpg

Waarom reserveren? 

  • Geen verzendkosten binnen Nederland

Iedereen die het kookboek reserveert vanuit Nederland, hoeft geen verzendkosten te betalen! Daarnaast bestaat er ook nog de kans dat we het kookboek persoonlijk komen langs brengen, dus gelijk een soort meet&greet met Lekker en Simpel! Als je het kookboek vanuit Belgie reserveert, komen er 7,50 euro verzendkosten bovenop.

  • Je hebt het kookboek als één van de eerste in huis!
  • Je maakt kans op een aantal te gekke prijzen, waaronder: Princess blender, een Kenwood hakmolen, een Princess poffertjes apparaat en een Philips staafmixerset.
  • Je kunt een gesigneerd exemplaar krijgen (als je dat wil!)

Ben je benieuwd naar het kookboek? Bestel dan NU alvast een exemplaar voor 19,95 euro!

 photo PicMonkeyCollagewin_zps4bb77432.jpg

Onze kookboeken