Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5 cadeautjes voor foodies onder de 20 euro


Het duurt niet lang meer voordat het Sinterklaas en Kerst is. Daarom delen wij vandaag vijf cadeautips voor kookliefhebbers/foodies onder de 20 euro. Wij hebben zelf ook een aantal van de tips op ons verlanglijstje gezet. Hopelijk hebben jullie er ook wat aan!

Sushi Go
Ik kwam dit leuke spelletje ‘Sushi Go’ tegen, en ik heb het meteen op mijn eigen verlanglijstje gezet. Het is een leuk en snel spelletje wat je met minimaal 2 personen moet spelen. Je kunt hem onder andere hier bestellen voor 10,50 euro.

Kookboekstandaard
Super handig voor in de keuken om je kookboek op te zetten tijdens het koken. Je kunt ze in een heleboel winkels kopen, maar zelf vind ik deze variant ook erg mooi. Als je nog budget over hebt, kun je er nog een leuk kookboek bij kopen.

Kookschrift
Een tof kookschrift waarin iedere kookliefhebber zijn favoriete recepten kan opschrijven of erin plakken. Te koop voor 19,95 euro bij Dille & Kamille.

Kookboek
Wat dacht je vaneén van onze kookboeken zodat je voorlopig genoeg inspiratie hebt voor het avondeten?

Pakket
Stel zelf een leuk pakket samen. Wat dacht je van een Italiaans pakket met een ovenschaal, zongedroogde tomaatjes, pesto en een klein kookboekje? Of een bakpakket met bijvoorbeeld een bakvorm, suiker, kaneelstokjes, bloem en vanillesuiker? Een barbecuepakket is ook leuk voor een man of vrouw die van barbecuen houdt. In het barbecuepakket kun je bijvoorbeeld een tof barbecue kookboek doen, een schort, barbecuesaus en eventueel een accessoire voor het barbecuen zoals een tang of barbecuespiezen. Je kunt bijvoorbeeld bij de Xenos en Hema leuke dingen scoren.

Onze kookboeken