Achter de schermen #14 – 2019


We geven jullie weer een kijkje in ons leven. Zo laten we zien wat we de afgelopen week hebben gemaakt voor LekkerEnSimpel.com en wat wij gegeten en gedaan hebben. We maakten onder andere een lekker recept voor Pasen, een aardappel-ovenschotel en een makkelijk soepje. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Vorige week lieten we zien dat we een pakket hadden ontvangen van Freshly Fish met daarin 6 pakketjes met vis. Maandag zijn we meteen de keuken ingedoken en hebben de tongfilet (die al gefileerd was) geserveerd bij het avondeten. 
We aten er een aardappelschotel met bloemkool en Boursin bij en wat groenten. En man, wat was deze tongfilet lekker!! Wow, hier konden we nog wel wat stukjes van op! Ook Evi zat er flink van te smullen.

Dinsdag kwamen Jorrit zijn ouders en broer eten en maakten we lasagne met daarbij een lekkere caprese salade en stokbrood met kruidenboter, mmm!

Dinsdag en woensdag maakten we weer wat lekkere recepten voor de website waaronder een ovenschotel, een paasrecept en een lekker soepje. Het recept voor deze ovenschotel met onder andere aardappel en champignons komt binnenkort online!


Vrijdag gingen we voor het eerst naar restaurant Bruis in Blaricum. We waren er nog nooit geweest maar we hadden wel goede verhalen gehoord. Wij vonden Bruis een absolute aanrader omdat ze een flinke speelhoek en zelfs een speelzolder hebben. Daarnaast hebben ze buiten een terras met speeltuin en een speciale menukaart voor de kids. Evi vermaakte zich echt opperbest! We gaan dus zeker nog eens terug 🙂

We aten weer eens pasta pesto met rucola en cherrytomaatjes en een vega kipschnitzel erbij. Lekker hoor!

We hebben in het weekend niet zoveel boeiends gedaan. We zijn lekker thuis geweest en we hebben genoten van het weer. Ook hebben we wat klusjes in onze tuin gedaan. Jorrit ging zelfs het dak op om de dakrand schoon te maken.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om onze foto’s te zien, tot volgende week!

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen #14 – 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *