Achter de schermen #15 – 2019


Hallo allemaal. Wij hebben weer een leuk overzichtje van onze week voor jullie. We zijn weer de keuken ingedoken om een aantal lekkere recepten voor jullie te maken, kregen we een leuk pakket van Homemade en hebben we een leuk huisje voor Evi in elkaar gezet. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Maandag ging ik met Evi naar Ikea om even rond te kijken. Uiteindelijk kwam ik met best wel wat dingetjes thuis, waaronder een kinderstoel voor in de tuin.

’s Avonds aten we pasta met pesto, rucola, vega kipschnitzel en pijnboompitjes. Jammie!

Dinsdag, woensdag en donderdag waren we de hele dag druk voor Lekker en Simpel. Zo schreven we een heleboel recepten uit, doken we de keuken in en maakten we ongeveer 10 recepten. Allemaal erg lekker weer!Evi hielp ook een handje in de keuken mee.
Donderdag maakten we een lekkere aardappelschotel met bloemkool voor de website, die we ’s avonds lekker hebben opgegeten met een lekkerbekje erbij.

Van ons buurmeisje kregen we zelfgemaakte cupcakes, zo lief! Ze waren niet alleen mooi versierd maar ook nog erg lekker πŸ™‚

Wij hebben geen speeltuintje op loopafstand van ons huis. En aangezien we nog genoeg ruimte over hadden in onze tuin, hebben we voor Evi een klein houten speelhuisje gekocht met een glijbaantje. Ze is er heel erg blij mee, dus dat is heel erg leuk om te zien! πŸ™‚

We ontvingen een tof pakketje van Homemade met hun nieuwe mixen voor pannenkoeken, wafels en cupcakes. ’s Avonds hebben we meteen de pannenkoeken ‘compleet’ uitgeprobeerd en die vielen heel goed in de smaak. Je hoeft alleen maar water toe te voegen, even mixen en dan kun je beginnen met bakken.

We hadden wat nieuwe plantjes voor in de tuin besteld en die kwamen vrijdag binnen. In het weekend ben ik dus even de tuin ingedoken om wat plantjes te planten.


Dit was onze week in het kort, hopelijk vond je het weer leuk om te zien! Tot volgende week.

Onze kookboeken

5 reacties op “Achter de schermen #15 – 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *