Achter de schermen #20

Deze week hebben we niet zoveel foto’s gemaakt, helaas. Jammer genoeg was het afgelopen weekend niet zo’n heerlijk weertje meer als het weekend ervoor maar we hebben ons toch meer dan goed vermaakt want we bezochten onder andere de Rollende Keukens. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Maandag was ik weer een dagje met Giorgia aan het werk. Ze maakte een lekker soepje en wat andere lunchgerechten zoals wraps en een sandwich met bacon. Alle recepten kunnen natuurlijk weer online.
IMG_4110
IMG_9899
’s avonds aten we een stukje preitaart met gehakt en een stukje zelfgemaakte pizza. Ook deze recepten komen natuurlijk online.
IMG_4114
Dinsdag aten we Turks brood met kebab. Het resultaat was erg lekker en het recept komt in ons kookboek 🙂
IMG_4121
IMG_9901
Woensdag aten we gevulde puntpaprika’s met gebakken aardappeltjes. Super simpel maaltje maar errrrg lekker!
IMG_4137
Donderdag ging ik lunchen en bijkletsen met Ellen van Made by Ellen. Dat was super gezellig! Ze had hele lekkere koekjes met pindakaas en chocola gemaakt en zelfgemaakte tonijnsalade, mm!
IMG_9911
IMG_9913
Donderdag gingen we gourmetten bij mijn moeder omdat mijn nichtje 3 jaar was geworden. Helaas zijn we vergeten om een foto te maken. Donderdag hebben we eten gehaald bij de toko waaronder nasi en kipsate.
IMG_4143
Lieve Beer met haar roze balletje, haha. Ze is zo blij met haar balletje en ze loopt er dan ook regelmatig mee rond. Vooral ’s avonds heeft ze het ineens in haar kop en legt ze de bal continu op ons schoot zodat we moeten gooien.
IMG_9907
Zoals de meeste van jullie wel weten hebben wij naast lekkerensimpel.com nog een andere blog: flatjeboompjebeestje.nl. Laatst hebben we op Flatje Boompje Beestje een kijkje in ons nieuwe huis gegeven. Als je benieuwd bent klik dan hier om het artikel te bekijken.
Een kijkje in ons huis
Zaterdag aan het eind van de middag gingen we met vrienden richting de Rollende Keukens. Ondanks dat de temperatuur niet best was (en we ook nog een regenbui hebben meegemaakt), was het erg gezellig en hebben we weer super veel lekkere dingen gegeten. Van een vegetarische pita gyros van Vleesch noch Visch, een Dutch Weed Burger, brownies, churros, chai latte tot een aardappel twister. Tot volgend jaar weer Rollende Keukens! 🙂
IMG_9917
IMG_9919
IMG_4152
Schermafbeelding 2016-05-15 om 18.44.48
Dat waren onze foto’s van de afgelopen week weer, hopelijk vond je het leuk om te zien. Geniet nog even van je vrije dag vandaag en een fijne 2e Pinksterdag gewenst. 

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *