Achter de schermen #22 – 2018

Achter de schermen #22 - 2018
Hallo allemaal, hebben jullie genoten van het weekend? Wij wel! We zijn weer druk met ons huis geweest en we hebben een familiedag gehad. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Maandag ging ik met Evi nog even langs de winkel waar we onze vloer voor het nieuwe huis hebben besteld. We hadden namelijk helemaal geen sample of een foto van de vloer haha. Gelukkig was de vloer nog wel zo mooi als we in gedachten hadden. Dinsdag stond Jorrit in de keuken om twee lekkere recepten voor de website te maken. En als Jorrit in de keuken staat wordt het altijd een bende haha.

’s middags aten we de wraps als lunch (die je hierboven ziet) en ’s avonds aten we de soep die Jorrit had gemaakt als avondeten. Ondertussen hebben we ook ons toekomstige kantoortje in het nieuwe huis geschilderd. Inmiddels hebben we ook nog het muurtje links geschilderd en dezelfde kleur gegeven. Lieve Evi gaat meteen lachen als je een foto van haar wilt maken, zo leuk! Inmiddels kan ze heel snel en goed tijgeren, wat wij echt zo’n leuke ontwikkeling vinden! Ze krijgt trouwens ook haar eerste tandje!Zaterdag maakte ik nog een pastasalade voor de familiedag op zondag. Super simpel met pesto, rucola, ui, tomaat en mais.Zondag hadden we een familiedag van Sofie’s familie. We hebben ons weer erg goed vermaakt en aan het eind van de dag lekker gegeten. 

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *