Achter de schermen #24

Hoi allemaal. In dit artikel laten we weer zien wat wij de afgelopen week hebben gegeten en gedaan. We moesten onder andere onze auto naar de garage brengen voor een reparatie maar we kregen daarom tijdelijk een elektrische BMW i3 mee, we hadden een familiedag en we gingen naar de eierautomaat.

Maandagavond aten we simpel: wraps met kip, sla, tomaat en ui.
IMG_4416
Dinsdag maakte ik taco’s uit de oven met paprika, courgette en geraspte kaas.
IMG_4424
Woensdagochtend moest onze Mini naar de garage voor een reparatie. We kregen deze BMW i3 mee. In eerste instantie dachten we: wat een gek autootje tot je erin rijdt. Het is een elektrische auto, maakt dus geen geluid en is echt heel snel. Jorrit was meteen verkocht en wilde onze Mini inruilen voor deze auto, haha.
IMG_4428
Omdat de i3 zo lekker reed, reed ik woensdag de hele dag rond. Eerst langs Jorrit zijn ouders en later op de dag reed ik naar vriendin Natasja. Omdat we een rondje wilden gaan rijden, gingen we maar naar de eierautomaat.
IMG_0077
En daarna hadden we een Chili Chicken bij de Mac.
IMG_0078
IMG_0079
Woensdagavond maakte ik gebakken aardappeltjes met een salade en Zweedse balletjes van de Ikea.
IMG_4432
Beer neemt het roer af en toe over 😉
IMG_0074
Donderdag overdag bracht ik de BMW i3 weer weg omdat onze Mini klaar was. Donderdagavond moest Jorrit al op tijd weg omdat hij weer ging squashen. Jorrit at een broodje en voor mezelf maakte ik aardappeltjes uit de oven met groenteballetjes en sla.
IMG_4435
Vrijdag aan het eind van de dag ging ik weer naar de BMW garage om de i3 op te halen. We mochten er namelijk nog een dagje in proefrijden om te kijken of het echt iets voor ons was. We wilden kijken of we er naar Amsterdam konden rijden en hoe snel hij weer opgeladen is. Vrijdagavond gingen we dus meteen naar Amsterdam en aten we bij Vapiano een risotto met pesto en spinazie en Jorrit at ravioli met een soort tomatensaus.
IMG_4438
Goedemorgen lieve Beer
IMG_0084
Zaterdag zijn we de hele dag weer op pad geweest met de i3. We gingen eerst naar Amersfoort waar we rondgelopen hebben, en wat lekkere dingen hebben gegeten bij The Blueberry. Binnenkort meer over deze hotspot.
IMG_4448
Zaterdagavond gingen we weer eens ouderwets kaasfonduen.
IMG_4462
We hadden onder andere gehaktballetjes, paprika, aardappeltjes en brood.
IMG_4463
Zondag hadden we een familiedag. We gingen op naar Utrecht en hebben daar onder andere 1,5 uur op een bootje rondvaren. Mijn tante is groot fan van onze website, dus we moesten haar wel even vastleggen met haar zelfgemaakte fruitspiesjes 🙂
IMG_0103
Na het varen gingen we weer naar het huis van mijn tante en oom en stonden er allemaal lekkere dingen klaar.
FullSizeRender
’s avonds hadden we geen zin meer om te koken en bestelden we sushi 🙂
IMG_4468
Dit waren onze foto’s weer van afgelopen week, hopelijk vond je het leuk om te zien! 

Onze kookboeken

5 reacties op “Achter de schermen #24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *