Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #4

Goedemiddag! We laten je weer zien wat wij de afgelopen week gedaan en gegeten hebben. We hebben vooral veel tijd doorgebracht in de keuken, ontvingen een pakket van Lidl en verder hadden we eigenlijk een vrij rustige week. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

De winnaar van het pakket vol met lekkers van Nakd is bekend en heeft inmiddels een mailtje van ons ontvangen! Heb je niet gewonnen? Kijk dan vooral even op de website van Nakd om te zien wat ze allemaal hebben.
Nākd
Beer ligt heel vaak op een schapenvachtje bij onze eettafel. Ze ligt daar dan heel schattig helemaal plat op. IMG_2994
We ontvingen een heel groot en leuk pakket van de Lidl met daarin de ingredienten voor een stamppotje met snijbonen en een heel servies van Boerenbont. Vanaf 28 januari wordt dit servies bij Lidl verkocht.
IMG_8229 IMG_8242
Maandagavond aten we tomatensoep. Lekker en simpel 🙂IMG_3001 IMG_3003
Dinsdagavond aten we wraps met krokante kip. Dit keer hebben we foto’s gemaakt hoe we dit maken omdat we hier altijd veel vragen naar krijgen.
IMG_3013 IMG_3016
Dinsdag was ik lekker in de keuken bezig en dan moet er natuurlijk van het eindresultaat ook een foto gemaakt worden. Beer ligt er zoals gewoonlijk weer bij, die hoopt dat er toevallig iets vanaf valt.IMG_3022
Woensdag maakte ik een twee ovenschalen met mini lasagne. Zo aten we ‘s avonds de ene portie en de andere portie hebben we in de koelkast bewaard voor een andere dag. We hebben er trouwens nog wat mascarpone en geraspte kaas overheen gedaan.IMG_3035
Ik at de lasagne met nog wat sla erbij. Door de lasagne zat trouwens prei, paprika en ui.IMG_3036
Ik was de afgelopen week veel aan het fotograferen. Het recept wat je hieornder op de foto ziet komt binnenkort online op Lekker en Simpel.
IMG_3047
Donderdag waren we helemaal vergeten een foto te maken van ons eten. Het was dan ook niet erg interessant want we aten een broodje. Beiden hadden we niet zoveel honger, dus dat was wel even prima. Vrijdagavond aten we de rest van de lasagne.IMG_3061IMG_3062
Zaterdag deden we overdag niet zoveel. Jorrit en ik zaten allebei op een computer aan tafel wat dingetjes te doen. En Beer kwam er ook gezellig bijliggen.
IMG_3064
Zaterdagavond aten we pizza bij Jorrit zijn ouders. Daarna zijn we samen met Jorrit zijn ouders en broer naar Schiphol gereden om Jorrit zijn zusje en haar vriend op te halen. Na drie maanden gereisd te hebben door Azie kwamen ze weer aan in Nederland.FullSizeRender
Zondag hebben we lekker thuis wat dingetjes gedaan. Aan het eind van de middag hadden we zin in iets lekkers en aten we dus wat van deze soepstengeltjes met knoflookdip.
IMG_3067
Daarna aten we zelfgemaakte rostikoek met salade. We hadden na de soepstengeltjes niet zoveel honger meer, dus we hoefde geen grote maaltijd.
IMG_3072
Daarna hebben we nog wat televisie gekeken en Beer kwam er ook gezellig bijzitten. IMG_9201 IMG_9202
En dat was onze week. We zijn aan het kijken of een tweede boek kunnen gaan uitgeven, dus daar zijn we achter de schermen druk mee. Hopelijk hebben we daar binnenkort meer info over 🙂

Onze kookboeken