Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #40 – 2018


Het is maandag en dus weer tijd voor een klein kijkje in ons leven! We laten jullie zien wat wij onder andere de afgelopen week hebben gedaan en gegeten. Kijk snel verder als je benieuwd bent.

We begonnen de week met een heel simpel maaltje: gebakken aardappeltjes, een kaasschnitzel, bloemkool en worteltjes en doperwtjes.
Dinsdag was Evi een ochtendje bij haar tante en nichtje omdat wij een afspraak hadden in Den Haag. Evi vermaakte zich hartstikke goed 🙂

Toen wij terugkwamen van onze afspraak, hadden we hartstikke honger haha. Dus we hebben snel iets te eten gehaald bij de Mc Donalds. Dit doen we eigenlijk nooit, maar zo nu en dan is het wel eens lekker.

Dinsdag maakte Merel weer een aantal lekkere zoete recepten voor ons. Deze lekkere recepten komen in november online!

Ook kregen we lekkere foodpost van Tony Chocolonely: hun nieuwe reep: melk amandel kletskop. Errrrg lekker!

Ook maakte ik weer eens lasagne voor ons drieen. Evi is namelijk gek op ovenschotels, dus dat staat nu heel regelmatig op tafel. Woensdag was ik een dagje alleen en maakte ik vier lekkere gerechten voor Lekker en Simpel waaronder dit soepje.
Donderdag moesten we een paar foto’s in de keuken maken, en onze kleine assistent hielp ook een handje mee.

In het weekend bestelden we weer eens Indiaas eten. Deze keer tikka masala, butter chicken, rijst en naanbrood. Mmmm! We hadden zoveel eten, dat we er twee dagen van gegeten hebben.

Zondag kochten we een nieuw tosti apparaat en uiteraard moest hij meteen even getest worden. Jorrit maakte een lekkere tosti met een gebakken ei erop. Het tosti apparaat is goedgekeurd!

Tot volgende week!

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen #40 – 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.