Achter de schermen #43 – 2018


Hallo allemaal, het is maandag en dus tijd voor een klein kijkje in ons leven. Zo hebben we weer heel wat lekkere dingen voor Lekker en Simpel gemaakt en waren we in Hardenberg voor een kleine kookdemonstratie/meet&greet. Benieuwd? Kijk dan verder.

Evi heeft bijna geen speelgoed nodig want ze vermaakt zich ook heel goed met bijvoorbeeld een stoel of overal opklimmen haha.
We ontvingen weer een heel leuk en lekker pakketje en deze keer van Van Delft Pepernoten. In het pakket zat een leuk kookboek ‘koken met kruidnoten’ en natuurlijk zaten er allemaal zakjes kruidnoten kruidnoten in. Uiteraard hebben we ze allemaal geproefd en onze favoriet is de smaak karamel zeezout.

Donderdag was Merel er weer om wat lekkere zoete recepten te maken zoals deze peertjes in bladerdeeg, mmm! Het recept verschijnt in de maand december op onze website. Voor Lekker en Simpel maakten we een lekkere plaattaart, die we  ’s avonds lekker opgegeten hebben als avondeten. Ook dit recept komt binnenkort online.Zaterdag hadden we een kleine kookdemonstratie en meet&greet in Vasse Koken&Kado’s in Hardenberg. Toen we aan kwamen lopen stond er buiten al een bord op de stoep met onze namen en boek erop. Echt super leuk!

Het zou om 14.00 uur beginnen en om 13.58 uur was er nog niemand. Toen begonnen we hem wel even te knijpen haha. Gelukkig kwam iedereen om stipt 14.00 uur. We maakten onder andere de Surinaamse bami en flammkuchen uit ons nieuwe boek, die allebei goed in de smaak vielen. We hebben een hele gezellige middag gehad 🙂

Zondagavond kwamen vrienden bij ons eten en aten we zelfgemaakte hamburgers met frietjes, mmm!

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om een klein kijkje in ons leven te krijgen. Tot volgende week!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *