Achter de schermen #45 – 2018

Achter de schermen #45 - 2018
Het is maandag en dus hoog tijd voor wat foto’s van ‘achter de schermen’. Zo was Jorrit jarig en maakten we weer heel wat lekkere gerechten voor Lekker en Simpel. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Maandag was Evi een dagje bij opa en oma. Jorrit en ik hebben de hele dag in de keuken gestaan en 5 lekkere gerechten voor Lekker en Simpel gemaakt.

Maandagavond aten Evi en ik hutspot met rookworst. Omdat Jorrit dit niet zo lekker vindt, at hij een broodje met kaas, avocado en ei. Ook lekker!

Dinsdag gingen Evi en Jorrit gezellig samen op pad zodat ik een paar uurtjes rustig kon werken. Evi en Jorrit hebben samen Amsterdam even onveilig gemaakt.

’s Avonds kwam mijn zus en haar dochters eten. Ze hadden een grote hut gemaakt in onze woonkamer die Evi ook erg leuk vond.

Woensdag was Merel er weer een dagje om wat zoete recepten te maken. Ze maakte onder andere een cheesecake met dadels. Erg lekker!

Vrijdag was het tijd voor een bezoekje aan de kapper. We hebben het haar van Evi voor de allereerste keer laten knippen. Evi deed het super goed en zat gewoon stil. Zo trots op onze kleine meid!

Zaterdag was Jorrit jarig (29 jaar!) en vierde hij zijn verjaardag voor familie en vrienden. Merel, Jorrit zijn zusje, had de overheerlijke taartjes gemaakt. Ze verkoopt de taartjes sinds kort ook via haar Instagram Petit Patisserie Utrecht.

’s Avonds bleven vrienden eten en aten we pizza. Jorrit was tenslotte jarig en die mocht kiezen wat we gingen eten 🙂

Maandag (vandaag) reed Jorrit naar Amsterdam ook taart voor zijn collega’s te halen bij de 3 graefjes. Ze hebben daar namelijk hele lekkere red velvet taart en carrot cake 🙂

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *