Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen bij Lekker en Simpel

We zijn nu al weer meer dan een jaar bezig en daarom leek het ons leuk om jullie een (klein) kijkje achter de schermen te geven. Dagelijks besteden we veel uren aan het bedenken van recepten, het koken, fotograferen, het typen van recepten en het plaatsen op onze site. Maar wel vinden het echt ontzettend leuk om te doen! En alle leuke reacties die we elke dag krijgen op onze recepten, zorgen er voor dat we ons steeds weer willen verbeteren en nieuwe dingen bedenken.

Het begint allemaal met het bedenken van een recept. Soms, na lang surfen op het internet, kom je op een leuk idee maar soms gebruiken we ook wel eens alleen pen en papier om een recept te bedenken.

Als we, na veel denken, hebben bedacht welke recepten we allemaal gaan maken, moet er natuurlijk nog een lijstje worden gemaakt.

Helaas hebben wij een klein appartement met en piepklein keukentje. Wij dromen van een keuken die minimaal 3 keer zo groot is met een kookeiland. Maar gelukkig smaken de recepten er niet minder om, want ook in een kleine keuken kun je lekker koken.

Misschien hebben jullie het wel gemerkt maar koken zonder kruiden doen wij eigenlijk nooit. Onze kruidenrekje zit dan ook stampvol met allerlei soorten kruiden, van paprikapoeder tot peterselie en van cayenne peper tot kerrie, heerlijk! Koken zonder kruiden kunnen wij ons echt niet voorstellen.

Omdat wij vaak ook ‘s avonds recepten maken, en we onze foto’s zo goed mogelijk willen maken, hebben wij een fotostudio. Voor ons is dit echt ideaal, want op elk moment op de dag heb je genoeg licht om een redelijk goede foto te maken.

Onze kookboeken