Achter de schermen week 34 – 2020

Het is weer tijd voor het wekelijkse kijkje achter de schermen. We laten je zien wat we afgelopen week hebben gedaan, van trainen voor de brandweer selectiedag, een fotoshoot, rommelen in de tuin en het eerste beginnetje aan de babykamer. Kijk je mee?

Maandag ging Evi voor het eerst in een paar weken tijd weer naar de gastouder. Hadden we opeens het rijk weer alleen en kon er zowaar de hele dag gewerkt worden. ‘Helaas’ is het niet gelukt om de hele dag nuttig te besteden, aangezien we afgelopen maandag ons 11 jarige jubileum vierden en besloten even buiten de deur te ‘vergaderen‘ lunchen. Eind van de middag hadden we ook even geen zin om te koken en besloten we wat te eten te bestellen. Jorrit en Eef gingen aan de pizza en voor mezelf had ik sushi besteld.

De volgende ochtend begon voor Jorrit met een rondje hardlopen. Hij is nog steeds druk aan het trainen voor de brandweer selectiedag, die over minder dan twee weken plaatsvindt.

Dinsdag ging Eef weer naar de gastouder en zelf gingen we aan de slag met het uitwerken van nieuwe recepten en het wegwerken van allerlei klusjes die in de vakantie waren blijven liggen. Ondertussen nog een telefonisch interview tussendoor en daarna zijn we ook nog even de keuken in gegaan om een video op te nemen voor Instagram.

Woensdagochtend ben ik naar Amsterdam gereden voor een hele leuke fotoshoot. Ondertussen was Evi naar de peuterspeelzaal en was Jorrit aan de slag gegaan met het maken van nieuwe recepten. Het was tenslotte gewoon woensdag, oftewel kookdag.

’s Avonds stond Evi haar lievelingseten op het menu, pannenkoeken!

Donderdag hebben we eigenlijk de hele dag gewerkt. De ene keer was ik even met Eef bezig en zat Jorrit achter de computer en daarna was het weer andersom. Tussendoor hebben we nog lekker een tosti gegeten. Jorrit doet altijd twee plakjes kaas extra bovenop de tosti. Dacht altijd dat hij de enige was die dat deed, maar via Instagram hoorden we van meer mensen dat ze dit doen. Te grappig.

De volgende dag begon voor Jorrit weer met hardlopen, verder hebben we lekker hier en daar nog wat gewerkt en een beetje in en om het huis gerommeld. We hebben de kamerplanten verpot, lekker in de tuin koffiegedronken, een boodschapje gedaan en aan het eind van de middag werd de barbecue aangestoken.

Zaterdag heeft Jorrit de buren geholpen bij het opnieuw bestraten van de voortuin. Ondertussen hebben Eef en ik de trapkast opgeruimd, dat was wel een keer nodig. Later die dag ging Evi gezellig uit logeren bij haar nichtjes en zo hadden we opeens een avond voor onszelf. Uiteindelijk besloten we om Indiaas eten te bestellen en lekker voor de tv te gaan zitten.

Zondag werd er weer hardgelopen. Verder hebben we ook zondag vooral een beetje lekker in en om het huis gerommeld. Nu ik het zo opschrijf lijkt het net alsof we een heel saai weekend achter de rug hebben, maar eigenlijk was het hartstikke lekker. Zo hebben we die dag de de meubels in de babykamer een plekje gegeven en ben ik begonnen met het schilderen van de babykamer. Nu begint het allemaal steeds ‘echter’ te worden ofzo, kan het gevoel niet zo goed uitleggen maar Jorrit heeft precies hetzelfde. Al is het aan m’n buik inmiddels ook wel te zien dat het allemaal hartstikke ‘echt’ is, haha.

Verder hebben we nog plantjes geplant en de jaloezieën verwijderd aangezien ze de volgende dag een nieuw kozijn en een nieuwe schuifpui komen plaatsen.

Wist je al dat deze week, aankomende vrijdag om precies te zijn, ons nieuwe kookboek eindelijk uitkomt!! Reserveer daarom nu alvast jouw exemplaar van ZOET en bak dit weekend nog een lekkere cheesecake, fudge brownie, koekjes of zet een lekker toetje op tafel.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *