Een weekje uit het leven van Lekker en Simpel

een weekje uit het leven van lekker en simpel
Goedemorgen! We hebben laatst een hele week gefilmd wat wij ’s avonds eten. Toevallig was het die week een gekkenhuis bij ons thuis omdat we heel erg druk waren met de nieuwe website. Elk vrij moment waren we dus aan het werk. Helaas hadden we daarom geen tijd (en vaak geen zin) om uitgebreid te koken. In de video zul je dus veel momenten zien dat wij hele simpele maaltijden eten, dat wij op de bank eten of eten bestellen. We zijn heel benieuwd wat jullie van de video vinden. 


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Onze kookboeken

4 reacties op “Een weekje uit het leven van Lekker en Simpel”
  • gwendy wesseler

    Wat een mooie nieuwe site! De vlogs hoeven van mij niet zo! Of bewerk het, doe iets!!! Dit is echt niet leuk , muziekje, versnellen, licht, IETS!!. Of beperk het tot het koken lijkt me een beter plan. Jullie recepten vind ik geweldig , kookboek ook.

  • jeanine

    Ik vind jullie hondje zo een schatje,hij geniet mee van jullie lekkere gerechten.

  • Birte

    Super leuk filmpje! Vaker doen zou ik zeggen! Ook vind ik de nieuwe site erg mooi, het enige puntje dat ik toch even wil doorgeven is dat ik dit lettertype niet heel fijn vind om te lezen. Ik weet niet precies waar het aan ligt. Misschien kunnen jullie er wat mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *