Eetdagboek Yorien #10

Goedemorgen! Vandaag laat ik weer zien wat ik eet op een normale dag. Ik heb op deze dag een nieuwe product uitgetest, namelijk de kant-en-klare pizzabodems van Xenos. Wil je lezen wat ik ervan vond? Kijk dan verder!
DSC_0105 2_zpsnm95dtud
Ik begin de dag met een grote smoothie van bananen, een handje aardbeien, een handje havermout en wat sojamelk.
DSC_0097 2_zpstwo33siq
’s Middags probeer ik de pizzabodems van de Xenos uit, waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar ben. Ik smeer eerst tomatenblokjes en een beetje pesto over de bodem, daarna beleg ik ‘m met rauwe courgette, paprikareepjes en plakjes tomaat en bosui. De pizza smaakt erg lekker, lekker knapperig. Hij hoeft bovendien maar 10 minuten in een voorverwarmde oven, dus lekker snel klaar! Ik ga de bodems zeker nog een keer kopen. Het enige nadeel aan dit product is de vreemde geur die uit de verpakking opstijgt…
DSC_0108 2_zpskoa04olm
In de avond eet ik met een vriendin. Ik heb krieltjes gebakken en deze serveer ik met een opscheplepel linzen, courgette, paprika en champignons. Ik schenk er een beetje teriyaki saus over heen en drink er een lekker glas witte wijn bij.

Onze kookboeken

1 reactie op “Eetdagboek Yorien #10”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *