Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Eetdagboek Yorien #11

Goedemorgen! Vandaag laat ik weer zien wat ik op een normale dag eet. Deze week moest ik veel werken, dus ik had flink wat verse groenten en potjes bonen in geslagen. Ik kan ook zeggen dat ik deze week superlekker gegeten heb, namelijk onder andere vegetarische hamburgers, veel frisse groenten als sla, tomaat en komkommer en linzen (ik ben gek op linzen).

Voor het ontbijt at ik drie witte boterhammen met tomaat, zelfgemaakte jam en pindakaas en een mueslireep. Daarnaast at ik bakje heerlijke aardbeien (yes, ze zijn weer in het seizoen!).
DSC_0104
‘s Middags kookte ik sperziebonen en couscous en mengde ik dit met wat gebakken champignons, walnootjes en teriyakisaus. Soms zijn de simpelste maaltijden het lekkerst.
DSC_0086_zps9jimjg43
‘s Avonds maakte ik een aardappelsalade. Ik bakte een half zakje aardappels met barbequekruiden, prei en drie pittige falafelnuggets. Tegelijkertijd maakte ik een salade van romaine salade, kikkererwten, mais en komkommer en tomaat. Een beetje teriyaki eroverheen (ik doe die saus óveral op :)) en het was heeeerlijk!
DSC_0116_zpsx4v0xskj
Tot volgende week!

Onze kookboeken