Eetdagboek Yorien #5

Héél soms vind ik het lekker om wat langer in bed te blijven liggen. Normaal sta ik op rond 7 uur, maar ongeveer 1 dag per maand gun ik het mezelf om langzaam wakker te worden. Op deze dag eet ik mijn ontbijt dan ook wat later en dan sla ik meestal de lunch over omdat ik rond die tijd nog geen honger heb. Wil je weten wat ik eet op een ‘luie’ dag, lees dan verder! 

 photo Ontbijt 2_zpswsbf13hc.jpg
Ik start mijn dag met een peer, een pitabroodje met pindakaas, twee plakken ontbijtkoek en een glas Hero fruitsmoothie.
 photo DSC_0123_zpsbnwtfves.jpg
 photo DSC_0125_zpsucrzcbtm.jpg
’s Middags ga ik aan de slag met het maken van spinaziefalaffels. Het bleek toch niet echt te doen zonder blender of staafmixer (kikkererwten plat drukken met een lepel levert geen gladde substantie op). Ze zijn daarentegen wel erg lekker! Ik eet er een paar op met wat ketchup.
 photo DSC_0118_zpsycxsxexj.jpg
s Avonds eet ik volkoren pasta broccoli, champignons, courgette en tomaat.
 photo DSC_0137 2_zpsvqc7lugi.jpg
Als toetje geniet ik nog van een paar stukjes 72% chocolade.

Onze kookboeken

7 reacties op “Eetdagboek Yorien #5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *