Eetdagboek Yorien #7

Fris, gezond, met een bite en super snel. Dat zijn het soort sfeerwoorden die ik het liefst tegenkom als ik een recept lees. Ik sta niet graag uren lang in de keuken en daar heb ik ook geen tijd voor. Dus als ik hongerig en moe ’s avonds laat thuis kom en dan wil ik snel wat pannen op mijn fornuis gooien en binnen een halfuur aan tafel gaan. De gerechten die je tegenkomt in mijn eetdagboek, zijn dus precies dat: gemaakt vanuit honger, haast en liefde en gemaakt voor ontspanning, relaxen en genieten.

Ik ontbijt met twee smoothies met banaan en framboos. photo Banaan framboos smoothie_zps7jl91q6q.jpg
Ik lunch met een spinaziesalade met komkommer, tomaat, appel, lente-ui en een lepeltje pesto.
 photo spinazie salade met komkommer tomaat appel lente-ui en een lepeltje pesto 2_zpsqdm1byy9.jpg
’s Avonds eet ik een enorm bord met pasta, spinazie, wortel en broccoli. Als toetje eet ik wat Speculooskoekjes.
 photo DSC_0070_zpsfsm5qbjw.jpg

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *