Eetdagboek Yorien #8

Ik heb niet altijd zin om te koken. Zeker nu het warmer begint te worden buiten, heb ik geen behoefte om boven dampende pannen te staan en een warme maaltijd naar binnen te schuiven. Op een warme dag wil je meestal vooral frisse recepten, die weinig tijd kosten. Op dit soort dagen eet ik graag veel brood en veel fruit en eigenlijk voornamelijk recepten die je tegen zou komen op een brunch.
eetdagboek 8 yorien
Als ontbijt eet ik drie witte boterhammen met appelschijfjes en kaneel. Een super lekker en luchtig ontbijt, maar het vult niet heel erg. Daarom eet ik een uurtje later nog vier necatarines.
eetdagboek 8 yorien
Tussen de middag eet ik twee boterhammen met hummus en komkommer en twee rijstwafels met hummus en tomaat. Ik eet er ook nog een mueslireep bij.
eetdagboek 8 yorien
eetdagboek 8 yorien
’s Avonds eet ik drie muesliepannenkoeken met banaan en kaneel.

Onze kookboeken

2 reacties op “Eetdagboek Yorien #8”
  • Lynn

    Jammer dat je witbrood gebruikt. Dit is namelijk niet echt gezond en zoals je zelf al aangeeft vult het niet. Gebruik dan speltbrood of volkorenbrood. Dan ben je veel meer verzadigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *