Eetdagboek Yorien #9

Gisteren had ik een fijne dag thuis, dus ik kon wat langer de tijd nemen om wat lekkers klaar te maken. Ik eet dan graag twee keer warm, zowel ’s middag als ’s avonds. Ik vind dat echt even een fijn oplaadmomentje. Als je benieuwd bent naar wat ik heb gegeten, lees dan verder.
eetdagboek yorien 9
Ik ontbijt met een flesje Hero Drinkontbijt.
eetdagboek yorien 9
Voor de lunch eet ik een restje couscous met groenten van de vorige dag. Het was net te weinig voor een maaltijd, dus ik heb een paar falaffelballetjes en een half zakje krieltjes eraan toegevoegd.
eetdagboek yorien 9
’s Avonds eet ik de rest van de krieltjes op met een vegetarische hamburger met ijsbergsla en tomaatjes.En ja, ik had er al stiekem een hapje van genomen voordat ik de foto maakte :). Als toetje eet ik een schaaltje Soja vanille vla.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *